Ormoški študenti lopovu, ki jim je ukradel pivo, sporočajo, da je karma prasica

Med vrsticami, ker pač verjamejo, da se dobro z dobrim vrača.

Svet24
Avtor: Svet24 / J.V.
torek, 30. 5. 2023, 20:50


profimedia-0726461503
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Kot uvodoma poudarjajo, so "zares vsem hvaležni, da nas iz leta v leto podpirate ter nam z vašo udeležbo omogočate, da ustvarjamo vsako leto večje, nepozabne dogodke, na katerih vsi uživamo. Nažalost pa se je v noči iz nedelje na ponedeljek (danes) zgodil neljub dogodek, zato se obračamo na vse vas, da nam pomagate."

"V Mestni grabi so nam odtujili 8 polnih sodov piva. Upamo in prosimo, da se posameznik oz. skupina posameznikov javi sama in vrne sode piva tja, kjer jih je našla. Ostale pa prosimo, če kdor karkoli ve in je morda videl dogodek, da nam sporoči v zasebno sporočilo ali se javite na telefonsko številko 041 468 840 (Maj Voršič)," so zapisali.

In nadaljevali: "Ker verjamemo, da se dobro z dobrim vrača, verjamemo tudi, da bomo temu prišli do dna in da do takih stvari več ne bo prihajalo. Študentje se trudimo, delamo prostovoljno, podjetja in posamezniki pomagajo po svojih najboljših močeh, zato vas res še enkrat prosimo, da nam pomagate. Hvala vsem, ki boste kakorkoli pomagali rešiti situacijo!"