Zvezdniški par žaluje, umrl je njun 25 let star sin

Umrl je Garrison Brown, sin zvezdnikov "Sister Wives" Janelle in Kodyja Browna, ki je bil tudi predstavljen v "Sister Wives", so v torek našli mrtvega na domu v Arizoni. Star je bil 25 let.

Svet24
Avtor: Svet24 / D.K.
sreda, 6. 3. 2024, 07:51


Garrison Brown
Garrison Brown
FB Meri Brown

Janelle je novico o sinovi smrti potrdila na Instagramu v torek in zapisala: "S Kodyjem s težkim srcem sporočava izgubo najinega čudovitega fanta Roberta Garrisona Browna. Bil je svetel trenutek v življenju vseh, ki so ga poznali. Njegova izguba, ki nam jemlje dih, bo pustila veliko vrzel v naših življenjih. Prosimo vas, da spoštujete našo zasebnost in se nam pridružite pri počastitvi njegovega spomina." Kody je enako izjavo objavil tudi na svojem Instagram profilu.

Našel ga je brat

Policisti so za People potrdili, da so bili 5. marca obveščeni o smrti v hiši. Kot so dodali, je 22-letni Gabriel, našel mrtvega brata, šlo naj bi za samomor. Trenutno ni nobenih znakov kaznivega dejanja, policijska preiskava je v teku.

Ameriški kabelski televizijski kanal pa je zapisal: "Zelo smo potrti ob tragični izgubi Garrisona Browna. Izražamo najglobje sožalje in iskreno sožalje družini Brown v teh težkih trenutkih."

Spomnimo, po cerkveni poroki Janelle in Kodyja leta 1993 se je njima v zakonu rodilo šest otrok: Madison, Logan, Garrison, Gabriel, Hunter in Savanah. Decembra 2022 pa je Janelle sporočila, da sta se s Kodyjem razšla.