Ob valentinovem: kaj vaši ljubezni napovedujejo zvezde in planeti?

Ljubezen v sebi skriva neko lepoto in popolnost v vsakem trenutku. O tem se veliko piše v pesmih, upodobljena je v umetnosti, arhitekturi in se prenaša na vse ljudi v smislu duhovne zavesti.

Svet24
Avtor: Svet24 / Tadej Šink, horarni astrolog
torek, 14. 2. 2023, 09:28


valentinovo 1
Veselo valentinovo vam želimo.
revija zvezde

Valentinovo je praznik zaljubljencev in prijateljstva. Vrednota ljubezni je nekaj lepega in vsak se spomni tistih prijetnih druženj spoznavanja, romantičnih večerov, štetja zvezd ali pa prijetnih pogovorov ob ognju, dandanes bolj na toplem.
Venera je na valentinovo v ribah, kar pomeni, da bodo ženske še posebej romantične in bodo začutile tisto nežno plat harmonije in neke popolnosti. Toda čutna lepotica že do konca meseca menja znamenje, ker pomeni, da bodo v ljubezni preobrati, novosti in priložnosti za svežino.
Mars, ki simbolizira moške, bo v dvojčkih, kar pomeni, da bodo znali povedati lepe besede in najti pot do srca.
Ključen pa je odnos, ki se začne tedaj, ko se v pravljici konča stavek » ... in srečno sta živela do konca svojih dni«. Vsak dan je treba deliti prijetne besede in harmonijo, da komu polepšamo kakšno minuto ali uro. In kaj na področju ljubezni zvezde napovedujejo vašemu astrološkemu znamenju?

Oven
21. 3.–20. 4.
Prijetne besede bodo božale vaše srce ter prinesle harmonijo in romantiko. V tem obdobju boste naredili načrt, kaj si želite, in tako bo ljubezen našla moč in voljo. Znali boste slediti svojim občutkom in tako boste lahko naredili pomemben korak naprej.

Bik
21. 4.–20. 5.
Romantična energija vam bo podarila skrito moč. Poglobili se boste v paleto spoznanj, labirint novih besed, in naredili prerez. Kljub vsemu si boste morali vzeti čas in razmisliti, kaj vas veseli. Srčni izvoljenec vam bo znal prisluhniti in dobro svetovati.

Dvojčka
21. 5.–21. 6.  
V ljubezni se bodo zadeve obrnile v pričakovano smer in veliko bo plodnih preobratov. Spremljali vas bosta tako sreča kot volja in sledili boste svojim občutkom. Res pa je, da boste morali najti prave besede, in tem bo sledila določena nagrada.

Rak
22. 6.–22. 7.
Povezovalna energija vam bo prinesla notranjo moč in intenzivnost. Čas boste sicer namenili tudi odkrivanju novih možnosti in daleč v ospredju bo sočutje. Romantični preobrati vam bodo podarili zavezo prave poti in ljubezni do sebe.

Lev
23. 7.–22. 8.
Imeli boste ognjeno srce, tako pri besedah kot v iskanju lastne resnice. Srčni izvoljenec vam bo sprva sledil in kasneje povedal svoje mnenje. Spremlja vas tudi neka izpolnjenost in zdi se, da boste kmalu našli adute za napredek v odnosu.

Devica


23. 8.–22. 9.  
Preobrati se bodo vrstili in prinesli bodo bogata spoznanja, kaj morate še spremeniti. Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo in tako bosta skupaj naredila načrt ter sledila svojim sanjam. Sprehodi, romantične večerje in pogovori bodo prav pobožali srce.

Tehtnica
23. 9.–23. 10.
Pogovori vam bodo prinesli harmonijo, romantične preobrate in skupna razpotja. Po zvezdnih namigih vam bo srčni izvoljenec ponudil ogledalo in tako boste morali najti ravnovesje. Srečo in blagostanje boste našli v lastni srčnosti in diplomaciji.

Škorpijon
24. 10.–22. 11.
Magnetična energija vam bo prinesla harmonijo v ljubezni. Novice bodo pozitivne in polne navdiha. Seveda pa boste morali tudi najti prave besede in jih podkrepiti z dejanji. To bo pot do lastne popolnosti.

Strelec
23. 11.–21. 12.
V ljubezni se bodo vrstili preobrati, a bodo pozitivni in poučni. Čas je, da opravite osebno bilanco in sledite namigom srčnega izvoljenca. Svoje mnenje boste sicer povedali odločno, a bo to predvsem čas raziskovanja in povezovanja.

Kozorog
22. 12.–20. 1.
Ko boste globoko v sebi začutili ljubezen, se bodo odprla nova razpotja. Odnos boste nadgradili s pozitivnimi vrednotami, ki so temelj vsake dobre zveze. Napišite ljubljeni osebi pismo, tako bodo imeli romantični preobrati pozitiven učinek.

Vodnar
21. 1.–18. 2.
Kolo usode se bo ta čas zavrtelo v vašo korist in prihaja plemenita prenova v ljubezni. Spoznali boste, kam je modro vlagati energijo; čakajo vas pozitivne novosti. Blesteli boste v lepih besedah in vaš trud bo srčni izvoljenec znal ceniti.

Ribi
19. 2.–20. 3.
Obiskala vas bo vila kreativnosti in tako boste našli moč ter simbolično naredili korak naprej v ljubezni. Izbrali boste prave trenutke in tako blesteli v harmoničnih besedah ter sledili svojim sanjam. Romantična energija prinaša čarobnost in osebno srečo.