Našli aristokratko in njenega ljubimca, kje pa je dojenček?

V Brightonu na jugu Anglije so našli pogrešana Constance Marten in Marka Gordona, ne pa njunega otročička.

Svet24
Avtor: Svet24 / R.T.
torek, 28. 2. 2023, 08:26


constance-martin, mark-gordon
Constance izhaja iz premožne družine, od katere pa se je leta 2016 odtujila. Mark je bivši zapornik, ki so ga iz ZDA deportirali v Veliko Britanijo.
Profimedia

Njuna zgodba se je zapletla septembra lani. 35-letna Constance , ki izhaja iz premožne aristokratske družine, je izvedela za nosečnost. S partnerjem Markom Gordonom, ki je zaradi posilstva preživel skoraj 20 let v zaporih, sta zapustila svoje bivališče na jugovzhodu Londona in se podala na cesto. Selila sta se po najemniških stanovanjih, bivala v kampih in tudi taborila.

Do 5. januarja, ko se jima je v bližini Boltona pokvaril avtomobil. Constance naj bi rodila prav v teh dneh, v avtu ali v bližini. V naslednjih dneh sta se izogibala srečanju s policijo. Opazili so ju na nadzornih kamerah v Liverpoolu, Essexu, Colchestru in Londonu, poroča BBC. Pri sebi sta imela dovolj denarja, zato sta se lahko uspešno izmikala javnosti. V ponedeljek so ju prebivalci opazili v bližini Brightona, danes pa ju je policija prijela in ju odpeljala na zaslišanje. Trenutno poteka iskalna akcija za njunim otrokom.