Dovolj ga ima: žena Kevina Costnerja želi ločitev

Zahtevek po razvezi je že na sodišču, očitno se je Christine odločila, da noče biti več poročena z igralcem. Par je bil skupaj več kot dvajset let in ima tri otroke.

Svet24
Avtor: Svet24 / M. T. V.
sreda, 3. 5. 2023, 14:43


kevin
Kevin Costner in Christina se ločujeta.
Profimedia

Žena Kevina Costnerja, Christine Baumgartner, je vložila zahtevek za ločitev. 68-letni igralec, ki ga poznamo iz filmov Pleše z volkovi, Telesni stražar, Robin Hood, Potopljeni svet …, je novico tudi že uradno potrdil. »Z veliko žalostjo sporočamo, da so se pripetile okoliščine, na katere ni imel vpliva, ki so pripeljale do tega, da je moral gospod Costner sodelovati pri razvezi zakonske zveze. Prosimo, da v teh težkih časih spoštujete njegovo in Christinino zasebnost ter zasebnost njunih otrok,« je sporočil njegov predstavnik za tisk.

Kevin in Christine sta bila poročena osemnajst let in imata tri otroke, 12-letno Grace, 15-letnega Caydena in 14-letnega Hayesa. Še novembra je Kevin v intervjuju za revijo People zelo lepo govoril o svoji ženi: »Hiša je lepša zaradi nje. Zaradi nje je življenje bolj toplo. Počne te male stvari, mislim, da je to moč ljubezni, ampak dom naredi dom.« Marca sta bila sproščeno skupaj na podelitvi oskarjev, še dan preden je Christina vložila prošnjo za ločitev, so Kevina videli v Las Vegasu s poročnim prstanom na orki. Da stvari med njima niso povsem rožnate, menda niso slutili niti njuni prijatelji. Kaj je sodu izbilo dno, katere okoliščine so pripeljale do odločitve za ločitev, zaenkrat še ni znano.

To je za igralca že drugi ponesrečen zakon, prvič je bil poročen s sošolko Cindy Silva, s katero ima hčerki Lily (36 let) in Anne (39 let) ter sina Joeja (35 let). Iz zveze z Bridget Rooney ima še sina Liama (27 let).

Kevin se je zadnjih nekaj let ponovno kopal v slavi, saj je igral eno glavnih vlog v seriji Yellowstone. A pred dvema mesecema so zaokrožile novice, da se namerava posloviti od vloge patriarha Johna Duttona in se posvetiti lastnemu vesternu Horizon, v katerem ne bo le igral, ampak ga tudi režiral. Sicer pa se ukvarja tudi s country glasbo - ima lasten bend, ki se imenuje Kevin Costner & Modern West, njihove pesmi so uporabili tudi v seriji.