Danijela Martinović o ljubezni z inšpektorjem: 'Res sem srečna'

Pevka in inšpektor sta se spoznala pred letom dni, potem ko se je Danijela srečala s krajo identitete.

Svet24
Avtor: Svet24 / E. J.
sreda, 29. 3. 2023, 09:20


Posnetek zaslona 2023-03-29 091455
Danijela Martinović zdaj rada govori o svoji novi ljubezni, inšpektorju Plaviću.
Instagram/zajem slike

Zaljubljena pevka, 51-letna Danijela Martinović, ki je izredno popularna tudi v Sloveniji, bila je tudi pevka v skupini Magazin, nato pa je šla na samostojno pot, vsak dan razkriva več podrobnosti o svoji novi ljubezni, 49-letnem zagrebškem policistu in kriminalističnem inšpektorju Josipu Plaviću . 

Danijela in njena nova ljubezen, inšpektor Plavić, ki je tudi glasbenik, zato hrvaški maeidji namigujejo, da bomo kmalu slišali kakšno njuno skupno pesem.
Danijela in njena nova ljubezen, inšpektor Plavić, ki je tudi glasbenik, zato hrvaški maeidji namigujejo, da bomo kmalu slišali kakšno njuno skupno pesem.
Instagram/zajem slike
"Prišla sem do faze, ko mi je pomembno, da s pesmijo ljudem posredujem nekaj afirmativnega. Moje sporočilo v pesmi Vjerujem ljudima (Zaupam ljudem) je res oda dobremu, ki živi v vsakem človeku. Ne smemo soditi na prvi pogled. pogled, pod vsako fasado je nekaj dobrega, le oči je treba imeti, da to vidimo. So institucije in pravila, a vedno obstaja človek, tisti, ki nam bo dal roko in zaradi katerega bo šlo naše življenje. v čisto drugo smer," je povedala pevka za Večernji list. Glede odnosa z inšpektorjem pa je dejala: "Res sem vesela, temu ni kaj dodati ali odvzeti."

Filmski začetek

Ljubezenska zgodba pevke in inšpektorja se je začela marca lansko leto, ko se je pevka srečala s krajo identitete, na kar je takrat opozorila svoje sledilce na Instagramu. Obstajala so namreč lažna spletna mesta, ki so uporabljala njeno ime in vabila ljudi k vlaganju v kriptovalute. Takrat se je za uradno prijavo obrnila na odvetnika in policijo ter takrat tudi prvič osebno poklicala inšpektorja Plavića. Policija je primer hitro rešila, pevka in inšpektor pa sta se družila še naprej. "Res je poseben, drugačen, njegov pogled na življenje, zelo lepo ravna z ljudmi, tega res še nikoli nisem videla ali zelo redko. Tako ravna z običajnimi ljudmi. Je prijazen, ustrežljiv, poseben. Zdaj sem zmedena, ne vem, kako naj o tem govorim," je prejšnji teden povedala pevka za revijo IN.
Josip ima za sabo en propadli zakon, v katerem je dobil hčerko, z bivšo ženo pa je še vedno v dobrih odnosih. Josip je precej visok in močan, Danijela pa precej drobna, zato naj bi bila njuna ljubezen prijateljem sprva precej čudna, je še povedala Danijela.

Zdaj na Hrvaškem že kar slavni zagrebški inšpektor je znan tudi kot rock pevec in kitarist leta 1991 ustanovljene skupine Izvan Zakona (Izven zakona), v kateri tudi ustvarja glasbo na besedila svoje kolegice kriminalistke. 

Danijela in Petar Grašo sta bila par zelo dolgo, leta 2021 sta se razšla. Petar ima zdaj otroka z 14 let mlajšo Hano Huljić iz znane hrvaške glasbene družine Huljić.
Danijela in Petar Grašo sta bila par zelo dolgo, leta 2021 sta se razšla. Petar ima zdaj otroka z 14 let mlajšo Hano Huljić iz znane hrvaške glasbene družine Huljić.
Sašo Radej
Pred inšpektorjem je bila Danijela v 24 let trajajoči zvezi s hrvaškim pevcem Petrom Grašem, razšla sta se pred dvema letoma in Petar se je medtem že poročil in dobil otroka. Pred njim je bila v razmerju z Markom Perkovićem Thompsonom