Kaj ste najraje brali v tem tednu

V tednu, ko je nenadoma poskočilo število novih okužb s covid-19, aktivnih primerov pa je bilo že več kot v začetku aprila, torej na vrhuncu prvega vala epidemije, ste na našem portalu prebrali več zanimivih in ekskluzivnih zgodb.

Avtor: Uredništvo
petek, 11. 9. 2020, 16:45


10_002_resize
Ekipa necenzurirano.si: Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.
necenzurirano.si

Razkrili smo, da nekdanji poslanec SDS Žan Mahnič ob februarskem obisku policije ni zahteval le podatkov o preiskavi financiranja SDS, ampak še o enem predkazenskem postopku.

Pisali smo o odstopu Aleksandre Pivec s položaja predsednice DeSUS. Imela je načrt, kako bi pred kongresom utrdila svoj vpliv v stranki in se pripravila na ponovno kandidaturo. A ji je spodletelo. Pred odločilnim dnem je članom sveta DeSUS napisala tudi pismo.

Izvedeli ste, kdo je kandidat Socialnih demokratov (SD) za župana Mestne občine Velenje, že tradicionalno znane kot "rdeča trdnjava".

Medtem ko želi vlada Janeza Janše varčevati pri kulturi, znanosti, vojski in drugih področjih, je denarja očitno dovolj za snovalce državnega turističnega holdinga na čelu z ministrom za gospodarstvo Zdravkom Počivalškom.

Razkrili smo posel privatizacijskega tajkuna in enega najbogatejših Slovencev. Državi prodaja kliniko, v kateri so se zdravili številni vplivneži.

Veliki met je uspel tudi menedžerjem Menine, enega vodilnih proizvajalcev krst in druge pogrebne opreme v Evropi. Sredi korona krize so našli način za poplačilo stroškov privatizacije.

Hvala, ker nas berete. Želimo vam prijeten vikend. 

Ekipa necenzurirano.si