Kaj ste najraje brali v tem tednu

V zadnjem tednu, ko je vlada več kot 120.000 dopustnikov na Hrvaškem pozvala k takojšnji vrnitvi domov, sicer bodo morali v obvezno karanteno, ste na našem portalu prebrali več ekskluzivnih in preiskovalnih zgodb.

Avtor: Uredništvo
petek, 21. 8. 2020, 16:25


10_002_resize
Ekipa necenzurirano.si: Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.
necenzurirano.si

Pred odločilno sejo sveta stranke DeSUS, na kateri bodo odločali o usodi predsednice Aleksandre Pivec, je končana revizija njene doslej največje afere. Pivčevi se očita, da je dobila plačilo za delo, ki ga ni opravila sama.

Razkrili smo, da je sodna preiskava proti Janezu Janši v zadevi Trenta končana in da mu pri obrambi že nekaj let pomagajo osebe iz mreže SDS.

Izvedeli ste, da se je sobotna sveta maša na Brezjah, na kateri se je zbralo okoli tri tisoč vernikov, znašla pod drobnogledom zdravstvenega inšpektorata. Vprašali smo se tudi, zakaj oblast ob takšnih dogodkih, ki bi lahko vodile do povečanja števila novih okužb, molči.

Razkrili smo skupni posel Petra Jambreka, nekdanjega ustavnega sodnika iz kroga Janeza Janše, in kitajskega poslovneža, ki mu je v Sloveniji vrata odpiral Miro Senica.

Veliko vas je zanimala tudi novica, da je hišni odvetnik Janeza Janše in SDS postal kadrovska izbira stranke za položaje v državnih podjetjih.

Hvala, ker nas berete. Želimo vam prijeten vikend. 

Ekipa necenzurirano.si