Kaj ste najraje brali v tem tednu

V tednu, ko je vlada zaradi povečanega števila okužb zaostrila omejevalne ukrepe in med drugim razburjala z napovedjo obvezne aplikacije za sledenje okuženim, ste na našem portalu prebrali številne zanimive zgodbe.

Avtor: Uredništvo
petek, 10. 7. 2020, 16:20


10_002_resize
Ekipa necenzurirano.si: Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.
necenzurirano.si

Najbolj so vas zanimali večerni obiski Aleša Hojsa na policiji in ali je minister za notranje zadeve usmerjal delo policistov med protivladnimi protesti.

Uresničile so se tudi naše napovedi, da je bil napovedani odstop notranjega ministra Aleša Hojsa le manever, s katerim se je rešil interpelacije, in da do nadaljnjega ostaja na položaju. 

Izvedeli ste, da se Mateju Lahovniku, najljubšemu ekonomistu predsednika vlade Janeza Janše, obeta nov prestižni položaj v državnem gospodarstvu.

V DeSUS je bilo spet vroče. V ponedeljek je ljubljanski pokrajinski odbor, ki predstavlja četrtino članstva, izrekel nezaupnico predsednici stranke Aleksandri Pivec

V Telekomu Slovenije so prižgali zeleno luč prodaji Planet TV. Razkrili smo, koliko so jim za izgubaško televizijo plačali Madžari in kaj jim je moral v zameno obljubiti Telekom.

Maske, ki jih je Joc Pečečnik pripeljal s Kitajske in zanje od države pričakoval skoraj pet milijonov evrov, ne izpolnjujejo zahtevanih standardov in niso ustrezne za zaščito pred COVID-19.

Razkrili smo, koliko denarja si bodo izplačali lastniki KD Group in koliko od tega bo končalo v Luksemburgu, na Cipru in v drugih davčnih oazah.

Med najbolj branimi je bila tudi kolumna, v kateri Primož Cirman ugotavlja, da je nov Janšev napad na policijo dokončen obračun z institucijo, ki je v njegovem dojemanju sveta že trideset let na napačni strani osamosvojitve.

Hvala, ker nas berete. Želimo vam prijeten vikend. 

Ekipa necenzurirano.si