Kaja Vidmar o hrvaškem reprezentantu Vrsaljku: »Res sem presenečena, kako dobro se znajde kot oče«

Naša igralka in manekenka je o materinstvu in svojem partnerju spregovorila za hrvaške medije.

Svet24
Avtor: Svet24 / E. J.
sreda, 3. 8. 2022, 17:37


kaja vidmar šime vrsaljko
Pred enim dnevom je objavila prvo skupno fotografijo, kjer so vsi trije, skupaj z dojenčico Viktorijo.
Instagram

Slovenska igralka in plesalka Kaja Vidmar se je ob začetku epidemije preselila v Madrid, nato pa se je o njej šušljalo marsikaj, dokler ni javnosti pokazal dojenčico in šele takrat razkrila, da ima hčerko po imenu Viktorija z hrvaškim reprezentantom Šimetom Vrsaljkom. Svoje zasebno življenje držala strogo zasebno, a zdaj je za hrvaške medije razkrila nekaj podrobnosti.

Ob porodu se je vrnila v Slovenijo.
Ob porodu se je vrnila v Slovenijo.
revija zvezde

Usodna ljubezen

»Nisem verjela, da obstaja ljubezen na prvi pogled, dokler nisem spoznal Šimeta. Pravim, da je bila to usoda,« je povedala. O razmerju med nogometašem in manekenko se je začelo pisati konec februarja,a še vedno niso znane podrobnosti. Poleg hčerke Viktorije ima Šime namreč iz zakona z Mateo še sina Bruna, ki šteje 4 leta. Za hrvaško revijo Story je Kaja med drugim razkrila, kakšen je Šime kot oče. »Šime je oče, na katerega so otroci zelo navezani. Daje jim ljubezen, srečo in veselje, med njimi je opaziti posebno vez. Ko se igra z njimi, postane majhen deček,« je povedala in dodala: »Ponosna sem na Šimeta, res me je presenetil, kako dobro obvlada novorojenčka.«

Morala bi nastopati v šovu Zvezde plešejo, a se je zgodila epidemija.
Morala bi nastopati v šovu Zvezde plešejo, a se je zgodila epidemija.
POP TV

Selitev v Grčijo

Če vam je Kaja znana, se je zagotovo spomnite kot mlade igralke iz serije Moji, tvoji, najini, kjer je zaigrala ob Sebastianu Cavazzi, tudi Playboyevo dekle in tekmovalka šova Zvezde plešejo. Zdaj pa se je s Šimetom že preselila v Grčijo, natančneje v Pirej, kajti Šime ni želel sprejeti drastičnega nižanja plače pri madridskem Atletiku, zato je že podpisal pogodbo z grškim Olympiakosom.