Ribe bolj sproščene, strelcem lahko pomaga šesti čut

Sonce je v tehtnici, Luna je v dvojčkih, ob 0.49 preide v raka.

Svet24
Avtor: Svet24 / N.K.
torek, 22. 10. 2024, 05:40


horoskop
Današnji horoskop ...
Pixabay

OVEN — Današnji dan bo poseben in poln nihanj. Utrujenost vas bo nagradila s potrebnim počitkom. Privoščite si ga brez slabe vesti in uživajte v trenutkih miru.

BIK — Potrebujete mir, da zaslišite misli, a znali boste pokazati tudi trmoglavost. Odsotni boste in v dvomih, kakšen naj bo vaš naslednji korak, prihajajo manjše ohladitve.

DVOJČKA — Sprašujete se, zakaj se vznemirljive zgodbe ustavljajo in vas motijo. V trenutku vas bo nagajalo ljubosumje, v drugem pa obveznosti in konflikti, ki vas obremenjujejo.

RAK — Svoboda in trdna volja vas bosta danes popeljali novim dogodivščinam naproti. Na delovnem mestu vas obišče vila kreativnega izražanja in priložnost, ki jo ne smete zamuditi.

LEV — Spremljajo vas prijetne okoliščine, ki vas vodijo do boljših rezultatov. Vse se bo dobro končalo, v ljubezni pa boste izpopolnjeni, kar vam bo zavidal nekdo od prijateljev.

DEVICA — Ljubezen se vam počasi, a prijetno približuje. Odlično se boste ujeli z nekom podobnega temperamenta, na poslovnem področju pa boste imeli možnost nadgradnje.

TEHTNICA — Danes boste ujeti v obremenitve, povezane s financami, ki vas utrudijo. Želeli si boste miru, a življenje prinaša nove izzive, ki jih bo treba rešiti.

ŠKORPIJON — Dobili boste zanimivo idejo in takrat boste vedeli, kaj morate narediti. Imeli boste jasen cilj, ki se ga boste držali ne glede na posledice, a pazite na svoje meje.

STRELEC — Določeno informacijo boste preprosto preslišali in se spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko šesti čut, saj boste do konca dneva vse uspešno izpeljali.

KOZOROG — Danes si boste vzeli več časa zase in uživali. Težave boste rešili, če se poglobite vase in poiščete nove rešitve. Ugotovite, čemu se lahko izognete.

VODNAR — Nadaljuje se nekaj, kar je za kratek čas obstalo in vas prestrašilo. Poglejte na zadevo iz drugega kota in nasmeh vas bo spremljal. Zvečer prihaja strast!

RIBI — Bolj sproščeni boste kot pretekle dni, saj vam bo družba prijateljev zelo naklonjena. V razmerju ali osvajanju boste uspešnejši in bolj prodorni kot ostali.