Duhovna učiteljica pošilja položnice za pol milijona evrov, Pogačarjeva nečakinja Julija pa še vedno pogrešana

Pred časom smo pisali o izginotju 11-letne Julije Pogačar. Pogovarjali smo se z njenim očetom Petrom Pogačarjem, v članku pa omenili veze med njeno mamo Meliso Smrekar in Lano Praner, ki »z lastno frekvenco dviguje kolektivno zavest ljudi.«

Svet24
Avtor: Svet24 / R.T.
petek, 4. 11. 2022, 12:29


peter pogačar, hčerka julija, julija pogačar
31. oktober lani 2021. Zadnja skupna fotografija Petra in Julije.
findjulija.com
Peter Pogačar je domneval, da bi lahko bili Melisa in Julija na podeželju Portugalske ali Španije, nemara na Kanarskih otokih.

V četrtek je minilo leto, odkar Peter Pogačar iz Kamnika pogreša svojo hčerko Julijo. Domneva se, da je odšla z mamo Meliso Smrekar, bivšo Pogačarjevo ženo, in znancema na krajši dopust. Ni se vrnila, iskalna akcija doslej ni obrodila sadov.

Po Pogačarjevih besedah je bilo njeni ženi prej ime Nataša Brumen, ko pa je padla pod vpliv duhovne učiteljice Lane Praner, se je preimenovala v Meliso Smrekar. Pogačar je sumil, da se je za odhod iz Slovenije in spremembo v načinu življenja odločila tudi zaradi nauka »gospodične Lane Praner«, ki, kot je zapisano na njeni spletni strani »razkriva svet Onostranstva in je vez s fizičnimi svetovi tujih planetarnih Ozvezdij ter hkrati tudi vez z vsemi vmesnimi, delno kompaktnimi, pretočnimi, začasnimi in stalnimi svetovi, kjer energije dosegajo lastno stopnjo zrelosti.«

Lana Praner od glavnega in odgovornega urednika Novic Svet24 Simona Rosca želi pol milijona evrov. Podobno zahtevo je poslala na uredništvo Slovenskih novic in Tednika.
Lana Praner od glavnega in odgovornega urednika Novic Svet24 Simona Rosca želi pol milijona evrov. Podobno zahtevo je poslala na uredništvo Slovenskih novic in Tednika.
Svet24

Lana Praner je v zadnjih dneh več medijem, ki smo pisali o iskanju Julije in težkih dneh, ki jih preživlja Peter Pogačar, poslala položnice. Tudi na naše uredništvo je prispela položnica z navedenim zneskom 500.000 evrov, odškodnina, ki jo želi duhovna učiteljica, če se ne umakne tega članka.