Kaj ste najraje brali v tem tednu

V zadnjem tednu ste na našem portalu prebrali več ekskluzivnih zgodb.

Avtor: Uredništvo
petek, 28. 8. 2020, 16:25


10_002_resize
Ekipa necenzurirano.si: Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.
necenzurirano.si

Po tem, ko je na svetu stranke DeSUS dobila nezaupnico, je Aleksandra Pivec že politični mrtvec. Za koalicijsko mizo igra brez kart. Ne more trgovati ne z glasovi poslancev ne v imenu stranke.

Razkrili smo tudi nova dejstva v aferi, ki predsednico stranke DeSUS bremeni še iz časa prejšnje vlade. Dokumenti kažejo na to, da so ji plačali 35 tisoč evrov, ker je kot državna sekretarka pomagala do projekta organizaciji, ki jo je takrat vodila njena prijateljica.

Objavili smo podatke o okužbah tujih turistov na Hrvaškem. Ti kažejo, da se v Istri in na Kvarnerju, kjer je bilo največ slovenskih državljanov, nihče ni okužil z novim koronavirusom.

Nekdanji visoki uslužbenec blagovnih rezerv Ivan Gale je proti ministru za gospodarstvo Zdravku Počivalšku vložil novo kazensko ovadbo zaradi domnevnih nepravilnosti pri nabavi zaščitne opreme.

Razkrili smo, kaj se skriva v ozadju nenadne zamenjave na vrhu obveščevalno-varnostne službe ministrstva za obrambo in zakaj je minister Matej Tonin odredil nadzor njenega dela.

Objavili smo tudi, kaj vse je o ravnanju policije na junijskih protivladnih protestih v Ljubljani ugotovil varuh človekovih pravic Peter Svetina.

Hvala, ker nas berete. Želimo vam prijeten vikend. 

Ekipa necenzurirano.si