Kaj ste najraje brali v tem tednu

V tednu, ki so ga zaznamovali novi prehodi iz koalicijskih v opozicijske vrste, zaradi nesoglasij v DeSUS in afere zaščitne maske, ki bremeni Zdravka Počivalška, pa se je začelo vse glasneje govoriti o spremembah v vladi Janeza Janše, ste na našem portalu prebrali več ekskluzivnih zgodb.

Avtor: Uredništvo
petek, 22. 5. 2020, 17:45


10_002_resize
Ekipa necenzurirano.si: Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.
necenzurirano.si

Razkrili smo, kdo je podjetnik, ki davkariji dolguje več kot deset milijonov evrov, in komu je svetoval pri prevzemu enega največjih podjetij v državi.

Preverili smo, kdo bo obvladoval več milijard evrov državnega premoženja in kakšno vlogo v tem spopadu ima Rok Snežič, eden največjih davčnih dolžnikov, ki ga preiskujejo v več državah.

Izvedeli ste, da pred novim krogom posvetovanj za novega ustavnega sodnika pri predsedniku republike Borutu Pahorju najbolje kaže Barbari Zobec, vrhovni sodnici po volji trdega jedra SDS.

Razkrili smo nov primer političnega kadrovanja. V državni energetiki, kjer je službo že dobila dolgoletna medijska operativka Janeza Janše, se je zaposlila tudi soproga poslanca SDS.

V analizi premikov na domači politični šahovnici smo poskušali odgovoriti na naslednja vprašanja: Ali bo Zdravko Počivalšek res odstopil? Kaj bo z ministrom za zdravje Tomažem Gantarjem? In zakaj si lahko leva sredina z idejo o tehnični vladi zabije avtogol?

V političnih kuloarjih se je začelo vse glasneje govoriti o zamenjavi ministra za zdravje Tomaža Gantarja, ki ni v pretirano dobrih odnosih s premierjem Janezom Janšo.

Hvala, ker nas berete. Želimo vam prijeten vikend. 

Ekipa necenzurirano.si