Horoskop za ponedeljek, 5. junija

Sonce je v dvojčkih, Luna je v kozorogu.

Svet24
Avtor: Svet24 / N.K.
ponedeljek, 5. 6. 2023, 05:35


stars-4119889_1920
Takole napovedujejo zvezde danes ...
Pixabay

Oven

V odnosih bo nekaj težav. Gre za stvari, ki niso preveč zapletene, toda prepogosto se ponavljajo in vas jezijo. Nikar ne dovolite, da bi postali odvisni od drugih.

Bik

Dan je primeren za akcijo. Dogajanje na čustvenem področju vas bo navdihnilo s pozitivno energijo. Povezovanje z višjim jazom bo obudilo spomine, ki bodo zelo prijetni.

Dvojčka

Končajte negativne zgodbe in uporabite razum, v tem primeru vas čakajo srečna naključja. Svetla prihodnost je v vaših rokah in čim prej jo začnite živeti.

Rak

Pričakujete nerganje, dobili pa boste nekaj drugega, kar vas bo presenetilo. Vaši scenariji se tokrat ne uresničujejo, prav nasprotno, dosegli boste nekaj več

Lev

Ne bodite preskromni, hkrati pa ne pričakujte priznanja, le izkoristite svoje potenciale, saj bodo v prihodnje poplačani. Naredite, kar je potrebno, in se tiho umaknite.

Devica

Prenehajte delati iz dolžnosti in začnite ceniti svoje sposobnosti. Osredotočite se na smer, ki vas bo pripeljala na cilj. Ne dovolite, da vas pregovorijo.

Tehtnica

Prijatelj vam bo pomagal pri odločitvah, v katerih se sami ne znajdete. Iznajdljivi boste le na ljubezenskem področju, kjer bo partner vaše geste zelo vesel.

Škorpijon

Ni pravi čas za spremembe, počakajte, da se vzpostavi prava energija. Notranji nemir na čustvenem področju vas bo prisilil, da uveljavite svojo voljo.

Strelec

Mislili boste, da je težavna situacija razrešena, a to bo le zunanji videz. Nenavezanost je ključ do svobode in notranjega zadovoljstva, kar boste spoznali danes.

Kozorog

Na polovici poslovne poti se boste ustavili in ugotovili, da ste utrujeni. Raje počakajte, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko naredili več škode kot koristi.

Vodnar

Ne izgubljajte časa ob besedičenju, saj ne boste dosegli tistega, kar si želite. Nič vam ne bo koristilo, če boste samo razmišljali, medtem ko se drugi premikajo naprej

Ribi

Danes bo prisotne veliko zmede in nejasnosti, pojavi se lahko tudi občutek razočaranja. Poskusite začutiti mir in ga prenesti tudi v medsebojne odnose.