Kaj ste najraje brali v tem tednu

V tednu, ko je bil velik del države na oddihu, ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec pa se je znašla na udaru kritik zaradi obiska Krasa in Izole, ste na našem portalu prebrali več zanimiv zgodb.

Avtor: Uredništvo
petek, 31. 7. 2020, 16:40


10_002_resize
Ekipa necenzurirano.si: Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.
necenzurirano.si

Razkrili smo, da Roku Snežiču, svetovalcu predsednika vlade Janeza Janše, grozi izguba doktorskega naziva v Sloveniji. Pri njegovi doktorski nalogi se je namreč pojavil sum, da gre za plagiat.

V idrijski dolini je spet počilo. Izvedeli ste, kdo toži koga in zakaj družina Svetlik izgublja nadzor nad tovarno avtomobilskih delov z več kot 1800 zaposlenimi.

Po dveh letih se je končal boj za skupino Tuš. Objavili smo ime njenega novega lastnika in podrobnosti dogovora z Mirkom Tušem, nekoč najbogatejšim Slovencem.

Izvedeli ste, da je po 15 letih konec svetovalne družbe Taxgroup, ki je od blizu spremljala največje in sporne tajkunske privatizacije v državi ter na Cipru odpirala poštne nabiralnike za družino Janković.

Veliko vas je zanimala tudi zgodba o tem, kako se je minister za notranje zadeve Aleš Hojs ob vračanju z ministrske konference na Dunaju ustavil na mejnem prehodu Šentilj in prijavil v karanteno.

Hvala, ker nas berete. Želimo vam prijeten vikend. 

Ekipa necenzurirano.si