Kaj ste najraje brali v tem tednu

V zadnjem tednu, ko so se šolarji vrnili v šole, vlada pa je zaradi povečanega števila novih okužb s covid-19 napovedala nove omejitve, ste na našem portalu prebrali več zanimivih in ekskluzivnih zgodb.

Avtor: Uredništvo
petek, 4. 9. 2020, 16:20


10_002_resize
Ekipa necenzurirano.si: Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.
necenzurirano.si

Razkrili smo, da se je dolgoletni član DeSUS Janez Ujčič, ki je priskočil na pomoč Aleksandri Pivec, pred kratkim rešil visokega dolga do državne slabe banke.

Enako je uspelo vplivnemu poslovnežu, ki je bil nekoč pri vrhu najbogatejših Slovencev, upnikom pa je v štirih letih vrnil pičlih 500 evrov. Njegov primer je pokazal, kaj vse je narobe pri osebnih stečajih.

Medtem ko je Janez Janša na Bledu gostil predsednika madžarske vlade Viktorja Orbana in druge voditelje držav, je SDS po policiji in Sovi prevzela še eno institucijo, ki zbira najbolj občutljive podatke v državi.

Izvedeli ste, da ima Janša novo tarčo - specializirano državno tožilstvo. Prvak SDS je prestopil mejo, ki v demokratičnih državah ločuje meje oblasti.

Vse glasneje se govori tudi o zamenjavi na vrhu največje domače naftne družbe. Predsednica uprave Petrola Nada Drobne Popovič je padla v nemilost Slovenske demokratske stranke (SDS).

Razkrili smo, da je tožilstvo zavrglo kazensko ovadbo zoper več osumljencev, ki so na protivladnih protestih nosili transparente s parolo "Smrt janšizmu, svoboda narodu".

Hvala, ker nas berete. Želimo vam prijeten vikend. 

Ekipa necenzurirano.si