Fotelji in tabureji: tisto, brez česar preprosto ne gre

Fotelji in tabureji: praktična rešitev za vsak dom

Avtor: Trženje
ponedeljek, 23. 1. 2023, 09:05


Dizajnerski fotelj
Dizajnerski fotelj
kondela.si

Stres v službi? Stres v prometni konici, na poti domov? Ko je končno tako naporen del dneva za vami, je tisto, kar v danem trenutku resnično potrebujete le nekaj sprostitve. Drži, kajne? In to je glavni razlog, zakaj pravimo da so fotelji in tabureji tisto, brez česar ne gre. Še posebej, če upoštevamo tako bogato ponudbo, ki jo predstavljajo fotelji in tabureji v naši bogati ponudbi. Prepričani smo, da se prav za vsakega najde tak fotelj in tabure, ki mu omogoča maksimalno sprostitev. To, nenazadnje dokazujejo številne naše stranke na Slovaškem, Češkem, na Madžarskem, v Romuniji in, seveda tudi v Sloveniji. Vas zanima, zakaj so fotelji in tabureji pomembna pridobitev tudi za vaš dom in kako izbrati prave? Potem berite dalje.

Fotelji in tabureji: praktična rešitev za vsak dom

Fotelji in tabureji so praktična rešitev za praktično vsakogar. Tabureji, po eni strani zaradi svoje lahkotnosti omogočajo, da jih preprosto prestavljamo po stanovanju, veliko pa je tudi takšnih, ki imajo poseben prostor za shranjevanje stvari. Takšen tabure je, denimo SULOT TYP 2, ki ima prostor za shranjevanje pod pokrovom. Ne le to. Ima tudi dva predala, zaradi česar je še posebej praktičen za shranjevanje. Obiščite našo spletno stran in kmalu boste lahko ugotovili, da je foteljev s prostori za shranjevanje v naši ponudbi še veliko več. Ko govorimo o tem, kako uporabni so fotelji in tabureji, seveda ne moremo mimo tega, da ne predstavimo tudi praktičnost naših foteljev. Zato si oglejte tudi našo bogato ponudbo foteljev in videli boste: ker je v naši ponudbi tako bogat spekter foteljev, se lahko v svoj novi fotelj naravnost zaljubite. Vam opremljenost vašega majhnega stanovanja, garsonjere ali apartmaja za goste povzroča ničkoliko sivih las? Potem boste, zagotovo navdušeni nad fotelji in tabureji, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

Težave s prostorom? Potem so TI fotelji in tabureji za vas idealna rešitev.

Vemo. Prostorska stiska je lahko zelo velik problem. In to ne glede na to, da so tako praktična rešitev, kot smo malo prej predstavili. Še tako praktični fotelji in tabureji potrebujejo svoj prostor. Zato smo pri Kondeli veseli, da vam lahko predstavimo naše številne inovativne rešitve, zaradi česar so naši fotelji in tabureji idealna rešitev tudi za vaš dom. Naj na tem mestu le omenimo nekaj izjemno praktičnih rešitev taburejev, kot so: ORELIA, TELA NEW, IMRA, MARLO, ZAMIRA, UMINA in nekateri drugi, vi pa obljubite, da naredite domačo nalogo in preverite našo ponudbo. Velja?

S takšno prednostjo se ponašajo tudi nekateri fotelji v naši ponudbi. To so, denimo: ARKADIA, PECHERO in IGRIM. Ti fotelji se lahko čisto preprosto raztegnejo tako, da tudi vašim nogam omogočajo kar največ počitka. Na voljo so v različnih barvnih kombinacijah in stilih. Zato smo prepričani, da se lahko prav za vsakogar najde primeren fotelj.

Vidite? Tako praktični so fotelji in tabureji v naši ponudbi.

Ker poslavljanj ne maramo

Tisto, česar pri Kondeli ne maramo je slovo. Zato smo se odločili, da vam namesto tega raje ponudimo nekaj povsem edinstvenega: naš Program zvestobe. Če se včlanite v ta program, boste na že tako ugodne cene, ki jih predstavljajo fotelji in tabureji, kot tudi ostalo pohištvo v naši ponudbi, kupovali še ugodneje. To pa je nekaj, česar se lahko razveselite, kajne? Je to razlog, da se kmalu spet vidimo?