VIDEO: Znan obraz resničnostnega šova Saviču, ki jo norel po Obali, povedal svoje

Srečko Savič, Kandidat na Listi Gašparja Gašparja Mišiča za piranskega občinskega svetnika, se je na družbenih omrežjih pojavil v posnetku, ki prikazuje njegovo zelo nevarno vožnjo z neregistrirano zastavo 101.

Svet24
Avtor: Svet24 / P.K.
četrtek, 10. 11. 2022, 19:24


Nora vožnj
Nora vožnja...
Facebook

S snemalcem Kostjo se vozita po Portorožu in pri tem divjata po glavni cesti. Zavijeta celo na rivo in vijugata med pešci in kolesarji. Izgledalo je tako:

Savič je vozil brez varnostnega pasa, divjal med sprehajalci in kolesarji na rivi v Portorožu. Namen posnetka je bil reklamen, saj naj bi z njim oglaševal svojo politično kampanjo.

V posnetku Savič med drugim reče: "Gremo prehitevat. Gremo prehitevat na nož," je vzklikal in medtem divjal mimo avtobusa in avtomobilov. "Obkrožite Gašpar Gašpar Mišić, četrti na listi Savić. Jaz vas bom popeljal v nove zmage," je še povedal v videu.

Javnost na Obali je njegovo dejanje ostro obsodila. Na družbenih omrežjih se je s svojim odzivom na kandidatovo početje oglasil tudi zelo priljubljen zmagovalec druge sezone resničnostnega šova Masterchef, Darko Klemen. To mu sporoča: