Salome navdušuje s svojo avtorsko stand up komedijo!

Vsem dobro poznana Salome uresničuje svoje sanje in te dni polni dvorane po Sloveniji. Tokrat je na noge spravila publiko v Trbovljah, kjer pravi, da se je neopisno zabavala.

Svet24
Avtor: Svet24 / S.Č.
ponedeljek, 19. 2. 2024, 10:27


Salome
Salome v vrhuncu nastopa.
S.Č.

V soboto zvečer so v Trbovljah gostili edinstven dogodek, ki je pritegnil pozornost in navdušenje številnih obiskovalcev. Na odru se je namreč zavihtela Salome, ena prvih trans žensk v Sloveniji, ki je s svojo avtorsko stand-up komedijo prevzela občinstvo in ga popeljala skozi izjemno zgodbo svojega življenja.

Njen nastop ni bil le zabavni spektakel, temveč ganljiva pripoved o preizkušnjah, izzivih in zmagah. Salome je s humorjem prepletla svoje izkušnje življenja na Rabu, kjer se je spopadala z zlobnimi jeziki in se spoprijateljila s svojo drugačnostjo. Njeno potovanje v Slovenijo in prvi koraki na odru kot kraljica preobleke (drag queen) so prav tako postali del njene izjemne življenjske zgodbe, ki jo je tudi zapisala v avtobiografski knjigi.

Napolnila je skoraj celotno dvorano
Napolnila je skoraj celotno dvorano
s.č.

Njena zgodba je bila polna moči in navdiha

Občinstvo je bilo navdušeno nad Salomejinim nastopom, ki je bila prepleten s smehom, ganljivostjo in izjemno energijo. Medtem ko so se smejali njenim duhovitim opisom življenjskih dogodivščin, so se tudi sami navdihovali z njeno zgodbo o moči, samopodobi in pogumu. Po končanem nastopu je sledila prijetna debata s Salome ter možnost za skupinsko fotografiranje na odru, kar je še dodatno okrepilo povezanost med umetnico in občinstvom.

Ta nepozaben večer v Trbovljah je bil več kot le komični nastop; bil je priložnost za osvetlitev pomembnosti sprejemanja, raznolikosti in poguma posameznikov, kot je Salome, ki s svojo zgodbo in talentom spreminjajo svet na bolje.

Zaposleni Delavskega doma Trbovlje so bili nad Salome več kot navdušeni.
Zaposleni Delavskega doma Trbovlje so bili nad Salome več kot navdušeni.
s.č.