Igralka se je zaletela v hišo, zgorela v avtu, umrla, sedaj pa jo še tožijo

Lynne Mishele pravi, da po nesreči ni ostala le brez doma, ampak ima tudi hude psihične posledice, zaradi česar ne more delati.

Svet24
Avtor: Svet24 / M. T. V.
torek, 15. 11. 2022, 20:20


anne
Anne Heche
Profimedia

Avgusta je igralka Anne Heche s svojim mini cooperjem divjala po ulicah Los Angelesa in se zaletela v hišo, njen avto je zagorel, igralka je bila hudo poškodovana in v bolnišnici nekaj časa preživela v komi, preden so jo odklopili od aparatur, ki so jo ohranjale pri življenju. Zdaj igralkine dediče toži Lynne Mishele, ki jo je takrat najemala hišo, v katero je usodno treščila Anne. Lynne trdi, da je v nesreči skoraj izgubila življenje.

»Delala sem od doma, ko me je pretresla neverjetna sila, s katero je igralkino vozilo treščilo skozi steno, zapeljalo čez dnevno sobo, kuhinjo, pisarno in se končno ustavilo v shrambi. Sprednji del avtomobila se je ustavil le nekaj centimetrov stran od mene in mojih dveh psov ter želve. Za las smo se izognili katastrofi,« je v tožbi opisala Lynne, ki trdi, da je po tej izkušnji ostala hudo psihično poškodovana in še brez doma. V nesreči so pogoreli tudi njeni osebni predmeti in oblačila, poslovni papirji in računalnik.

Menda od nesreče dalje težko spi, je prestrašena in depresivna. »Zaradi psihične nestabilnosti in krhkega duševnega zdravja, ki ju je povzročilo neodgovorno vedenje pokojne igralke, gospa Mishele tudi ne more delati. Poiskala je strokovno pomoč, a ostaja travmatizirana zaradi pokojničinih dejanj,« so zapisali njeni odvetniki. Zaradi vsega tega od družine pokojne igralke zahtevajo dva milijona dolarjev kompenzacije za »malomarnost, povzročitev čustvenega stresa in motenje posesti«.

Razdejanje, ki ga je igralka v nesreči naredila na Mishelini hiši.
Razdejanje, ki ga je igralka v nesreči naredila na Mishelini hiši.
Profimedia