Horoskop za ponedeljek, 21. novembra

Sonce je v škorpijonu, Luna je v tehtnici, ob 18.16 preide v škorpijona.

Svet24
Avtor: Svet24 / Danaja
ponedeljek, 21. 11. 2022, 05:15


horoskop
Kaj vam danes piše v zvezdah?
Pixabay

OVEN – Takoj zjutraj bo Sonce v lepi povezavi z Jupitrom, kar boste občutili predvsem v razmerjih do drugih. Samski boste v tem obdobju dobili več oboževalcev.

BIK – Pozno zvečer bo Luna prestopila v škorpijona. Malo več občutka za druge bo pomagalo k boljši in intenzivnejši povezanosti s partnerjem. Zvečer boste romantični.

DVOJČKA – Malo mračno vzdušje pozne jeseni ni vaš priljubljen čas in tudi mrzle sape se ne priležejo toplini vaše duše, zato se boste umikali v prijateljsko družbo.

RAK – Dan vas bo razveselil z možnostjo pozitivnih rešitev nekih težav. Luna bo zvečer prešla v vodnega škorpijona in pozitivno vplivala na vaše razpoloženje.

LEV –Sonce v škorpijonu, ki pooseblja hlad in mračnost podzemlja, za vas ni dober znak in proti večeru bo vanj vstopila tudi Luna. Previdnost ne bo odveč.

DEVICA – Danes bosta Sonce in Luna osvetlila temačne škorpijonske teme, kar vas bo begalo, saj se vaše misli težje znajde v kopreni močvirskih skrivnosti.

TEHTNICA – Luna v vašem znamenju vam bo dajala pridih privlačnosti in šarm vam bo pomagal pri uresničevanju zamisli. Odločni boste, kar bo pripomoglo k uspehu.

ŠKORPIJON – Uspešen dan, tako na poslovnem, kot čustvenem področju. V poslu potrebujete malo vodstva in sodelovanja in danes se bo izkazalo, da ga imate dovolj.

STRELEC – Luna bo zvečer prešla v škorpijona. Malo morate okrepiti telo, ki ste zadnje čase malce zanemarjali, kar se pozna tudi na vašem razpoloženju in volji.

KOZOROG – Ljubezen boste mešali s poslom in obratno. Pri tem boste polni energije in pričakovanj. Posel bo za vas postal igra. A lahko se zgodi, da vas bodo izigrali.

VODNAR – Samski, boste želeli in pričakovali več od življenja. Poslovni uspeh in napredovanje na finančnem področju vam ne bo dovolj. Strasti se bodo stopnjevale.

RIBI – Luna bo vstopila v sorodno znamenje škorpijona. Vaše sanje se končno uresničujejo, saj se boste končno zavedli notranje moči. Želeli si boste spremeniti okolje.