FOTO: Kdo je v Drami podrl kandelaber in hidrant

Novomeški policisti so izsledili šoferja tovornjaka, ki je prejšnjo sredo v naselju Drama podrl kandelaber in hidrat ter za nameček še »oral« po njivi.

Svet24
Avtor: Svet24 / G.G.
ponedeljek, 6. 6. 2022, 18:44


drama, tovornjak
Podrt drog in "zmehčana" na novo urejena brežina.
PU Novo mesto

V zgodnjih jutranjih urah je voznik tovornega vozila za prevoz hlodovine vozil po cesti Šentjernej – Dobruška vas. Okoli pol šeste je v križišču glavne in stranske ceste v naselju Drama peljal preblizu desnega roba ceste. Že ga je zaneslo na pločnik, od tam pa na mehko brežino, mehko zato, ker so pred dnevi obnovili vozišče. Trčil in podrl je tako drog javne razsvetljave kot hidrant, nato pa obstal na njivi na drugi strani stranske ceste. Sledovi kažejo, da je z vzvratno vožnjo zapeljal z njive nazaj na cesto in odpeljal.

S Policijske uprave Novo mesto so v ponedeljek sporočili, da gre za novejši tovornjak znamke Scania, kabina je bele barve, podvozje pa rdeče. Pripeti priklopnik je v kombinaciji rdeče in bele. Namigi so obrodili sadove, saj so novomeški policisti v torek navedli, da so voznika že izsledili.

Z njive je zapeljal vzvratno, na sveže urejeno brežino.
Z njive je zapeljal vzvratno, na sveže urejeno brežino.
PU Novo mesto

Policisti morebitne priče dogodku prosijo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.