»Karlo si želi sestrico, jaz si želim le še enega otroka!«

Tudi med drugo nosečnostjo se je pevka Tanja Žagar zavila v molk. A to, da si zelo želi vsaj še enega otroka, že dolgo ni več skrivnost.

Svet24
Avtor: Svet24 / Eva Jandl
sreda, 13. 1. 2021, 20:25


1_tanja žagar
Lepa Tanja bo že drugič postala mama.
Osebni album

Že kar nekaj časa se šušlja, da sta pevka Tanja Žagar (38) in njen partner in menedžer Miki Šarac (53) znova v veselem pričakovanju. Govorice so postajale vse glasnejše, revija Nova pa jih je zdaj potrdila in zapisala, da Tanja res že drugič pričakuje naraščaj. Govorice so se sicer pojavile po Tanjinih klavirskih nastopih na družbenih omrežjih, kjer kot »profesorca« – Tanja je namreč učiteljica klavirja, ki je dolgo tudi poučevala v glasbeni šoli v Logatcu, službo pa prenehala lani, da bi imela več časa za otroka – igra in poje v ohlapnih oblačilih, ki dajejo slutiti, da se pod njimi skriva nosečniški trebušček. Tanjo smo poklicali po telefonu, vendar se nam ni oglasila, sicer pa je že svojo prvo nosečnost leta 2017 skrivala vse do poroda, ko je dva dni pred rokom, 13. oktobra, povila prvorojenca Karla.

Ko smo Tanjo povprašali, kaj počne med karanteno, nam je povedala, da se je posvetila ustvarjanju svojih novih pesmi.
Ko smo Tanjo povprašali, kaj počne med karanteno, nam je povedala, da se je posvetila ustvarjanju svojih novih pesmi.
Osebni arhiv

Neskončno srečna

Sicer je že večkrat povedala, da si želi več otrok in zelo uživa v vlogi mame, in tako namignila, da je le še vprašanje časa, kdaj bo znova postala mama. Ko smo jo namreč poleti vprašali, ali si želi deklico ali dečka, nam je odgovorila: »Karlova želja je, da bi dobil sestrico. Jaz imam le željo po še enem otroku. To je moja največja želja: da bi še enkrat zibala. Kar se tiče spola, pa je stvar, ki mi je najbolj nepomembna. Imela bi pet fantov, če bi lahko! Vse ob svojem času, a bom neskončno srečna, ko se bo to zgodilo.« Takrat nam je zaupala, da se je njena želja po otrocih še okrepila po izgubi svoje ljube mame, ki jo opisuje kot največjo optimistko in je ta njen žar optimizma in veselja predala naprej. »Čutim, da ko njen optimizem prenašam naprej, na svojega otroka in druge ljudi, na ta način ona živi dalje.« Povedala nam je tudi, da se Karlo dobro razume tudi s svojo polsestro in polbratoma, ki jih ima njen partner Miki z nekdanjo partnerico Leno.