Kaj ste najraje brali v tem tednu

V zadnjem tednu, ko je vlada začela groziti z zaprtjem meje s Hrvaško, ste na našem portalu prebrali več ekskluzivnih in preiskovalnih zgodb.

Avtor: Uredništvo
sobota, 15. 8. 2020, 14:10


10_002_resize
Ekipa necenzurirano.si: Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.
necenzurirano.si

Razkrili smo, da se je generalni državni tožilec Drago Šketa sestal s predsednikom vlade Janezom Janšo. To je bilo le dva tedna, preden je Aleš Hojs začasnemu generalnemu direktorju policije izdal sporna navodila o NPU.

Napad SDS na policijo ima le en cilj - zaustavitev preiskav poslov, v katere so vpleteni ključni ljudje vlade Janeza Janše.

Objavili smo pogodbe, ki dokazujejo, da je madžarska država podjetju Geneplanet pomagala reševati dobičke iz izgubljenega posla v Sloveniji, kjer ga je vlada Janeza Janše izbrala za privilegiranega dobavitelja zaščitne opreme.

Hišni odvetnik Janeza Janše in SDS je zdaj postal kadrovska izbira stranke za položaje v državnih podjetjih.

Razkrili smo, da si je ameriški zunanji minister Mike Pompeo ob obisku v Sloveniji zaželel tudi sestanka z direktorji največjih državnih energetskih podjetij. V igri so milijardni posli.

Izvedeli ste, da bo Mestna občina Ljubljana (MOL), ki jo vodi župan Zoran Janković, skupini poslovnežev iz BiH pomagala do visokih zaslužkov z nepremičninskimi posli na severu Ljubljane. 

Hvala, ker nas berete. Želimo vam prijeten preostanek vikenda. 

Ekipa necenzurirano.si