VIDEO: Slavno pevko na odru zadel telefon, odpeljali so jo v bolnišnico

Na newyorškem koncertu je v zvezdnico Bebe Rexha eden od obiskovalcev zalučal svoj mobilni telefon, zadel jo je v glavo, da je padla na oder.

Svet24
Avtor: Svet24 / M. T. V.
ponedeljek, 19. 6. 2023, 18:54


bebe
Bebe Rexha
Profimedia

V nedeljo se je koncert pop zvezdnice Bebe Rexha v New Yorku za pevko sprevrgel v bolečo izkušnjo. Proti koncu njenega nastopa na odru, potem ko je z enim od oboževalcem odpela pesem I'm Gonna Show You Crazy, je eden od obiskovalcev vanjo zalučal svoj mobilni telefon in jo z njim zadel v glavo. Bebe je od bolečine padla na kolena in se držala za glavo, preden so jo pograbili telesni stražarji in jo, vidno v bolečinah, odpeljali z odra.

Varnostniki pa so medtem odkrili storilca in ga pospremili iz dvorane ter predali policiji. Ta je kasneje potrdila, da so zaradi napada aretirali 27-letnega Nicolasa Malvagno.

Obiskovalci koncerta so bili seveda ogorčeni. »Še dve uri kasneje sem v šoku. Nekaj je poletelo in jo udarilo. Mislil sem, da gre za CD ali papir, dokler ni padla na tla,« je na Twitterju zapisal eden od njih. »Zelo grozen konec sicer odličnega šova,« je dejal drugi.


33-letna ameriška pevka z albanskimi koreninami je danes na družbenih omrežjih svoje oboževalce pomirila, da je z njo vse v redu, se pa jasno vidi, da ima daljšo rano pod levo obrvjo in modrico na očesu.

Njena mama Bukurije je za portal Pop base povedala, da so Bebe po incidentu odpeljali v bolnišnico, kjer je dobila tri šive. Menda zaradi neljubega dogodka ne bo preklicala preostanka turneje, ki se julija seli tudi čez lužo v London.