»Uničili so mi ustnice. Želeli so samo moj denar!«

Srbska manekenka, starleta in seveda tudi udeleženka resničnostnih šovov Aleksandra Nikolić se je poslovila od svojih nabreklih ustnic.

Svet24
Avtor: Svet24 / Ž.K.
sobota, 3. 9. 2022, 13:36


srbska manekenka (1)
Aleksandra Nikolić trdi, da so jo zavedli.
Youtube

S silikonom napolnjene ustnice so pravi hit med balkanskimi starletami, vplivnicami in udeleženkami resničnostnih šovov. A eni od njih je bilo umetnega videza dovolj in odločila se je, da silikon iz ustnic odstrani. Aleksandra Nikolić, ena od srbskih starlet, ki jih lahko spremljamo v resničnostnem šovu Zadruga, se je odločila, da želi nazaj svoje ustnice in se podala na kirurški poseg. Rezultate operacije je s svojimi oboževalci delila preko kanala youtube. V objavljenem videu je povedala, da kirurg, ki ji je vstavil silikon, uničil ustnice in da je od nje želel le denar.

Aleksandar Nikolić pred operacijo.
Aleksandar Nikolić pred operacijo.
Facebook

Na ustnicah naj bi se ji pojavljale jamice in njen videz je bil vedno bolj bizaren. Sedaj ima na tako na zgornji kot spodnji ustnici več šivov, ne sme se smejati, pije lahko le preko slamice. Ustnice so močno otečene in popolnoma iznakažene. Aleksandra upa, da bodo otekline v desetih dneh izginile in da se bosta ustnici vrnili v naravno stanje. Kljub temu, da je sedaj naznanila, da se k silikonu ne bo več vrnila, pa ji bo zdravnik moral ustnice oblikovati s pomočjo hialuronske kisline, saj je se nekaterih posledic vbrizganega silikona ne da drugače odpraviti.

Necenzurirano prenos
Aleksandra Nikolić po operaciji
youtube