Umoril tri ženske in 13-letno deklico, zdaj so ga našli mrtvega v avtomobilu

V ameriški zvezni državi Tennessee se je končal lov za štirikratnim morilcem. Policija je 52-letnega Mavisa Christiana mlajšega našla mrtvega v avtomobilu. Sodil si je sam.

Svet24
Avtor: Svet24 / R.T.
nedelja, 19. 11. 2023, 20:34


Mavis Christian mlajši
Mavis Christian mlajši
Memphis Police Department

V Memphisu so v nedeljo našli truplo Mavisa Christiana mlajšega, ki je osumljen, da je v soboto zvečer umoril tri ženske in 13-letno deklico. Njegovo truplo so našli ob cesti v belem avtomobilu znamke Chevrolet Malibu. Po navedbah policije si je sodil sam.

Mavis je v soboto sejal smrt na več prizoriščih. Najprej je na eni lokaciji umoril neko žensko in 13-letno deklico. Ustrelil je še eno 15-letnico, ki pa je napad preživela in je v kritičnem stanju. Od tam se je odpravil na drugo, približno 20 kilometrov oddaljeno lokacijo, kjer je umoril še eno žensko, nato je malo po 21. uri sledil še umor tretje ženske na tretji lokaciji. Policisti so že v večernih urah ugotovili, da so kazniva dejanja povezana. Mavis je bil namreč v sorodu z vsemi žrtvami. Policisti več podrobnosti o identiteti žrtev in sorodstvenih razmerjih niso razkrili.