Prvo evropsko prvenstvo v seksu končano še pred prvim orgazmom

Mediji smo v zadnji dneh obširno poročali o prvem evropskem prvenstvu v sesku, ki naj bi se odvilo na Švedskem. A namesto orgazmov smo videli “balkanski nateg.”

Svet24
Avtor: Svet24 / R.T.
sobota, 17. 6. 2023, 14:48


sex tekmovanje
Slika je simbolična
twitter

Številne porno zvezdnice in zvezdniki, ki so se v želji po velikem zaslužku in slavi prijavili na evropsko prvenstvo v seksu so razočarano zapustili Švedsko in se vrnili domom še preden bi lahko svetu predstavili kaj zmorejo. Za vse naj bi bil kriv organizator srbskega rodu Dragan Bratić, ki udeležencem ni povrnil niti potnih stroškov za finančne težave še pred začetkom dogodka pa okrivil kar udeležence, kar naj ne bi zagotovili dovolj velikega števila oboževalcev.

Kot je v video posnetku povedala estonska udeleženka Talia Mint nekateri udeleženci niso imeli potrdil o opravljenem HIV testu. Kljub temu jih je organizator uvrstil v tekmovanje. Svojo zgodbo je Talia Mint prenašala v živo preko instagrama. V trenutku, ko je telefon obrnila proti Bratiću, pa jo je ta fizično napadel.

Napad na Talio Mint je očitno sodu izbil dno in celotna ekipa je, brez obljubljenega denarja, zapustila hišo v kateri naj bi se šov odvijal. Med udeleženci šova je bil tudi Mariborčan, ki v filmih nastopa zamaskiran in je v svetu filmov za odrasle poznan po imenu Mister Riddle, kot žirant pa je bil na Švedskem tudi Slovenec Somnio Rene.