Horoskop za četrtek, 22. julija

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Svet24
Avtor: Svet24 / Andreja Novak / 090 77 85
četrtek, 22. 7. 2021, 05:22


horoskop_zodiak_znaki
Kaj napovedujejo zvezde?
Profimedia

Oven

Urejevali boste skupno lastništvo ali renovirali dom z ljubeznijo, saj se boste želeli izkazati. Vsekakor izkoristite te dni za zapeljevanje in za okrepitev ljubeče veze .

Bik 

Razmislite o preteklih vplivih vašega načina razmišljanja in poskusite opustiti vse zamere na okolje, saj ste bili v vsem prav tako vpleteni, a se tega niste zavedali.

Dvojčka

Mirno si lahko privoščite dopust, saj ne boste nič zamudili glede kariere ali dogajanja. Zato preložite dane obveznosti na kasnejši čas in si naredite odličen dan razvajanja.

Rak

Če boste želeli, boste odlično sodelovali tako s strankami kot sodelavci. Velik uspeh bi lahko imeli v tem obdobju v poslu, a boste verjetno raje izbrali več prostega časa.

Lev

Sonce vstopi v vaše znamenje, kar vam bo polepšalo življenje. Začutili boste pozitivne vibracije in se lažje sprostili ob vsem dogajanju. Imeli boste dober vpliv na okolico.

Devica

Čustveno boste bolj dostopni, zato lahko, da se vam bodo začele dogajali lepe stvari in da se boste lahko predali brez ovir. Venera v vašem znamenju vas bo osrečevala.

Tehtnica

Z Venero v devici se boste odprli ljubezni do sebe ter začeli razmišljati o pravih prioritetah. Bolj stabilni boste in se sistematično lotevali stvari, ki jih želite urediti.

Škorpijon

Vaše spremembe v odnosih bodo prinesle številne dobre poteze v poslu in vam bodo vsi bolj naklonjeni. To vam bo okrepilo finančne prilive in ureditev materialnega.

Strelec

Popravite stare napake in se ne izogibajte odgovornosti. Samo tako se lahko stvari uredijo. V nasprotnem primeru vas bo grizla slaba vest in se boste izgubljali v zmedi.

Kozorog

Čas je za pomiritev s sodelavci in ureditvi odnosov, tako boste lahko kaj kmalu poželi sadove preteklega dela in novih idej, ki vam bodo prinesle povišico ali napredovanje.

Vodnar

Ko boste uredili uradne stvari in papirje, se boste šele lahko pomirili in se res odprli ljubezni. Bolj boste pozorni na vse, kar se dogaja in videli, da ste kar nekaj zamudili.

Ribi

Bližnji vam bodo naklonjeni in čutili boste ljubečo podporo, za kar boste hvaležni.  Vaša vizija ima večjo moč, kot si predstavljate, usmerite jo najboljše možno zase.

Andreja Novak
Andreja Novak
oa