23-letnik je odvrgel noža, ko je prišel na kraj drame eden od sorodnikov

Inšpektor iz sektorja uniformirane policije Željko Car je predstavil podrobnosti dramatičnega dogajanja na Bavarskem dvoru v Ljubljani.

Svet24
Avtor: Svet24 / G.G.
sreda, 13. 3. 2024, 19:14


bavarski dvor, 23-letnik z nožem
Mladenič je naposled spustil noža. Publika je z zanimanjem opazovala "spektakel" na Bavarskem dvoru.
bobo

Okoli 15. ure je 23-letni moški z območja Ljubljane z vizirjem na glavi in nožema v rokah postopal po Bavarskem dvoru. Policisti so bili takoj na kraju in mu ukazali, naj odvrže daljša noža. Medtem so kraj zavarovali in ljudi pozvali, naj se umaknejo. Ti so sicer celotno dogajanje spremljali, fotografirali in snemali ter utrinke objavljali na družbenih omrežjih.

Ker 23-letnik ni odložil nožev, so ga poskušal onesposobiti s paralizatorjem. Tudi to ni delovalo. Takrat je prišel na kraj eden od mladeničevih sorodnikov in ga prepričal, da je spustil noža. Pripadniki specialne enote so hitro reagirali in mladeniča obvladali, tako da ni utrpel nikakršnih poškodb. Lažje se je poškodoval eden od policistov. Po dobri uri je bila drama na Bavarskem dvoru zaključena. Fanta so z reševalnim vozilom odpeljali v zanj ustrezno zdravstveno ustanovo. 

Nesrečni 23-letnik  je bil že leta 2020 udeležen v podobnem dogodku, je na večerni tiskovni konferenci povedal  inšpektor iz sektorja uniformirane policije Željko Car.

Zanimiv dogodek za občinstvo. Tudi za objave na družbenih omrežjih. Ni prav, ampak tako je to v tem "sodobnem" času.
Zanimiv dogodek za občinstvo. Tudi za objave na družbenih omrežjih. Ni prav, ampak tako je to v tem "sodobnem" času.
Bobo