Top meme kovanci, ki jih lahko kupite v naslednji bikovski seriji v 2024

Avtor: Trženje
petek, 20. 9. 2024, 12:00


memekovanci
/
/

Trg kriptovalut je na pragu velikega vzpona, v središču pozornosti pa so meme kovanci. Ameriška centralna banka Federal Reserve bo septembra skoraj zagotovo začela s kvantitativnim sproščanjem, s čimer bo trge preplavila s svežim kapitalom in potencialno sprožila manijo meme kovancev. 

Kateri so najboljši meme kovanci za nakup v 2024?

Po meme kovancih z veliko in nizko kapitalizacijo je enako veliko povpraševanje. 

Medtem ko velike tržne kapitalizacije, kot sta Pepe in Floki, delujejo kot beta igre na kovancih Layer-1, kot je Ethereum, bi lahko dragulji z nizko tržno kapitalizacijo, kot sta Pepe Unchained in Shiba Shootout, potencialno prinesli velike donose. Pravzaprav jih nekateri strokovnjaki označujejo za naslednje kriptovalute s 100-kratno rastjo.  

V tem članku bomo našteli 5 najboljših meme kovancev, ki jih lahko kupite za naslednjo bikovsko serijo. 

1. Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

Shiba Shootout je prvi meme kovanec z nizko tržno kapitalizacijo na našem seznamu. Povpraševanje po tem kovancu je veliko, saj je v predprodaji zbral že več kot 1 milijon dolarjev. 

Kovanec SHIBASHOOT je šel po stopinjah kovanca Floki in je meme kovanec z visoko uporabnostjo.

Podobno kot Floki je tudi meme kovanec uvedel vznemirljivo igro „igra za zaslužek“, v kateri je za igralce na voljo več kot 2 milijona dolarjev. Igra Shiba Sharpshooter je že na voljo v trgovinah App Store in Google Play, na obeh platformah pa je bila prenesena že več tisočkrat.

/
/
/

Poleg tega tudi njen program za staking s kavbojsko tematiko - Cactus Staking - ustvarja precejšnje navdušenje, saj kupci v predprodaji trenutno zaslužijo pasivni dohodek z letno stopnjo več kot 800 %. Še ena podobnost, ki jo ima SHIBASHOOT s Flokijem, je domači program stakinga. 

Imetniki Shiba Shootout lahko izkoristijo tudi nagrado Posse Rewards, loterijo Lucky Lasso in Campfire Story Sessions.  Zaradi številnih denarnih ugodnosti ni presenetljivo, da strokovnjaki imenujejo Shiba Shootout enega najboljših meme kovancev za nakup. Nekateri strokovnjaki menijo, da bi lahko meme kovanec ponudil do 100-kratni donos. 

Obiščite predprodajo Shiba Shootout

2. Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) je še en viralni meme kovanec, ki je trenutno med najbolj vročimi v predprodaji leta 2024. Kljub upadu trga je PEPU v predprodaji zbral več kot 12 milijonov dolarjev. 

Vendar veliko povpraševanje ni nepričakovano. Pepe Unchained bo s pogumno potezo postal prvi žabji meme kovanec, ki bo imel lastno verigo blokov Layer-2. S tem dosežkom se ne more pohvaliti niti Pepe.  

/
/
/

Poteza je PEPU prinesla precejšnjo pozornost medijev, saj so o njegovi predprodaji poročali ugledni mediji, kot so CoinMarketCap, Cointelegraph in Techopedia.  

Vendar pa blockchain Layer-2 ni le marketinška poteza. Dejansko bo veriga ponujala nizke stroške trgovanja, hitre transakcije in visoke nagrade za vložke, kar jo bo ločilo od drugih novih meme kovancev Ethereuma, ki se morajo soočati z veliko preobremenjenostjo na verigi blokov ETH.  

Zaradi teh razlogov vse več analitikov imenuje PEPU naslednji kriptožeton, ki lahko doseže 100x donos.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained 

3. Crypto All-Stars

Crypto All-Stars (STARS), nova platforma za staking meme kovancev na Ethereumu, je pravkar presegla mejnik 1,3 milijona dolarjev v svoji fazi predprodaje.

Platforma uporabnikom omogoča, da stavijo priljubljene meme kovance, kot sta Dogecoin in DogWifHat, in pri tem zaslužijo nagrade STARS.

Ekipa Crypto All-Stars želi spremeniti način, kako vlagatelji sodelujejo z meme kovanci.

Namesto da bi jih preprosto hranili, ekipa ponuja alternativni pristop s funkcijo „MemeVault“. Ta funkcija bo priljubljenim meme kovancem zagotovila več uporabnosti.

/
/
/

Z uporabo funkcije MemeVault lahko vlagatelj zastavi kovance, kot so DOGE, PEPE in WIF, in sčasoma zasluži žetone STARS. STARS je lastni žeton ERC-20 Crypto All-Stars.

S to nastavitvijo lahko vlagatelji svoje meme kovance uporabijo v praksi, namesto da bi jih imeli le kot špekulativno sredstvo.

Obiščite predprodajo Crypto All-Stars

4. MemeBet

MemeBet je projekt kriptovalute, ki deluje na področju „GambleFi“ in ponuja igralnico, ki temelji na veriženju blokov in je posebej namenjena skupnosti meme kovancev. 

Platforma uporabnikom omogoča sklepanje stav z različnimi meme kovanci, kot so Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) in drugi, ter ponuja zasebno igralniško izkušnjo prek aplikacije Telegram. 

S tem odpade potreba po tradicionalnem preverjanju poznavanja strank (KYC) ali preverjanju identitete, kar uporabnikom zagotavlja anonimnost.

/
/
/

Srce Memebeta je njegov lastni žeton, $MEMEBET, ki na platformi služi za več namenov. Uporabniki lahko stavijo z žetonom $MEMEBET in tako odklenejo ekskluzivne ugodnosti, kot so večji dobitki, nagrade airdrop in sodelovanje v skupinah VIP za stavnike z velikim številom stakinga. 

Poleg tega so uporabniki, ki med predprodajo stavijo z žetoni $MEMEBET, po koncu predprodaje upravičeni do airdropa Play-to-Earn.

Platforma podpira široko paleto iger, vključno s priljubljenimi igralniškimi namiznimi igrami, kot so ruleta, blackjack, igralni avtomati, in celo športnimi stavami za lige, kot sta angleška Premier League (EPL) in NBA. 

Obiščite predprodajo MemeBet

5. Dogecoin (DOGE)

Dogecoin je še zmeraj eden izmed najboljših meme kovancev za nakup. Teza za DOGE je zelo preprosta. Ostaja najljubša kriptovaluta lastnika Tesle in X Elona Muska. 

Nekdanji predsednik Donald Trump je v četrtek v primeru ponovne izvolitve napovedal ustanovitev komisije za učinkovitost vlade, ki jo bo vodil Musk. Zato ne bi bilo presenečenje, če bi se cena Dogecoina v primeru Trumpove zmage pomaknila proti novemu zgodovinskemu vrhu. 

/
/
/

Tako se možnosti za Trumpovo predsedovanje nenehno povečujejo in republikanec po modelu Nata Silverja zdaj vodi z 20 točkami. 

Cena DOGE je tudi močno podcenjena. Pri trenutni ceni 0,094 USD se trguje skoraj 90 % pod najvišjo vrednostjo vseh časov, zaradi česar je odličen nakup pred naslednjo bikovsko serijo.