Top 5 predprodaj kriptovalut, v katere lahko investirate v novi bikovski seriji

Avtor: Trženje
nedelja, 4. 8. 2024, 14:00


memekovanci, kriptovalute
/
/

Medtem ko skupnost kriptovalut pričakuje potencialno bikovsko serijo po Bitcoin halving leta 2024, zgodovinski trendi kažejo, da je ta vzpon bolj verjeten leta 2025.

Ker se trg kriptovalut pripravlja na pričakovano veliko bikovsko serijo v letu 2025, številni vlagatelji svojo pozornost usmerjajo v obetavne predprodaje novih žetonov. Za tiste, ki iščejo znatne donose, je pogosto ugodno, da raziskujejo zunaj uveljavljenih najboljših kriptovalut.

Žetoni nižjega ranga in projekti v predprodajni fazi običajno ponujajo večji potencial rasti. Te zgodnje naložbene priložnosti lahko pripeljejo do eksponentnih dobičkov.

V tem pregledu bomo raziskali pet najbolj obetavnih novih predprodajnih žetonov, ki so v dobri poziciji, da izkoristijo prihajajoči bikovski trg kriptovalut.

1. Crypto All-Stars - Najboljši mehanizem za staking memecoinov

Crypto All-Stars se kaže kot eden najboljših novih žetonov za predprodajo, ki jih je treba upoštevati na trgu kriptovalut 2025. Cilj tega inovativnega projekta je združiti priljubljene meme kovance v enotnem „MemeVaultu“. Imetniki žetonov PEPE, DOGE, BONK in drugih kovancev lahko svoje žetone zaklenejo in si prislužijo nagrade. 

MemeVault uvaja revolucionarni mehanizem za staking, ki uporabnikom omogoča, da na eni platformi stavijo vse glavne meme kovance, kar spodbuja enotnost v kriptografskem prostoru kot imetnike $STARS. Nagrade iz stakinga so neposredno sorazmerne s količino žetonov $STARS, ki jih ima vlagatelj. Več žetonov $STARS imate v lasti, višji so vaši donosi.

/
/
/

Med predprodajo imajo vlagatelji možnost, da svoje žetone $STARS zastavijo takoj, kar jim omogoča, da zaslužijo dinamične nagrade letnega donosa (APY), še preden postane žeton na voljo širši javnosti. 

S tem imajo udeleženci predprodaje pomembno prednost. Poleg tega lahko vlagatelji med predprodajo žetone $STARS pridobijo po znižani ceni in jih zastavijo ter si tako zagotovijo visok letni odstotni donos. Trenutno Crypto All-Stars ponuja letni donos (APY) v višini več kot 1.000 %, čeprav je ta stopnja dinamična in se bo z večjim številom vložkov žetonov zmanjševala.

Obiščite predprodajo Crypto All-Stars

2. Shiba Shootout - Igre za zaslužek na temo Divjega zahoda

Naslednji projekt na našem seznamu je Shiba Shootout, inovativna igra za zaslužek (P2E), ki izkorišča viralno privlačnost mema Shiba Inu za zagotavljanje zanimive in poglobljene igralne izkušnje. Igralci na tej platformi lahko sodelujejo v različnih strelskih izzivih ter si prislužijo nagrade v obliki žetonov SHIBA in ekskluzivnih NFT.

Žetonika v igri je skrbno oblikovana tako, da spodbuja dolgoročno vključenost, saj se nagrade povečujejo z večjim številom igranja, kar zagotavlja trajno zanimanje in aktivnost skupnosti.

/
/
/

Igra Shiba Shootout je pritegnila pozornost tako igralske kot kriptografske skupnosti zaradi svoje dovršene grafike, zanimivega igranja ter aktivne in živahne skupnosti. Projekt ima tudi ambiciozne načrte za uvedbo novih igralnih načinov, razburljivih turnirjev in partnerstev z drugimi platformami za igre in NFT-je.

Ta razvoj postavlja Shiba Shootout kot izstopajočo igro v sektorju P2E, ki ponuja privlačno in nagrajujočo izkušnjo tako za igralce kot za vlagatelje. Zaradi tega je bil prepoznan kot eden najboljših novih žetonov za predprodajo, ki so trenutno na voljo na trgu.

Obiščite predprodajo Shiba ShootOut

3. Pepe Unchained - Ekosistem nove generacije meme kovancev

Pepe Unchained je nov žeton, ki se predstavlja kot prihodnost meme kovancev z lastnim blockchainom plasti 2 in je zasnovan za hitrost, varnost, nizke provizije in seveda meme. 

$PEPU je napredna različica prvotnega meme kovanca Pepe. Ne predstavlja le žetona, temveč celoten ekosistem, zgrajen za omogočanje takojšnjega in poceni premostitve med ETH in verigo Pepe, ki ponuja hitre transakcije in nižje provizije.

/
/
/

Pepe Unchained povzdiguje ikonični meme Pepe the Frog v decentraliziran žeton, ki ga poganja skupnost, s ciljem ustvariti trajnostni ekosistem okoli tega priljubljenega lika. Ambiciozen načrt projekta vključuje uvedbo decentralizirane borze (DEX), tržnice NFT in strateških partnerstev za razširitev vpliva Pepeja v kriptografskem prostoru. 

Vlagatelji lahko svoje žetone $PEPU vložijo in si tako prislužijo impresivne nagrade, pri čemer trenutna stopnja nagrajevanja pri vložkih znaša 170 %. Zaradi tega potenciala nekateri kriptoanalitiki menijo, da bi lahko Pepe Unchained postal naslednji pomemben meme kovanec na trgu.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

4. Meme Games - Olimpijski kovanec navdihnjen z memi

Naslednji na našem seznamu je The Meme Games, priljubljen igralni žeton, ki vključuje znane kriptografske meme like in ponuja bonuse kupcem v predprodaji, ki zmagujejo na turnirjih. 

Platforma The Meme Games združuje vznemirljivost tekmovalnega igranja iger z dinamičnim svetom kriptovalut. Ta žeton meme je zasnovan tako, da je hkrati zabaven in nagrajujoč, saj uporabnikom omogoča sodelovanje v različnih igrah na temo meme, v katerih se lahko potegujejo za žetone in NFT s pravo vrednostjo.

/
/
/

Vlagatelji se lahko tekmovanjem The Meme Games pridružijo tako, da kupijo žetone $MGMES, med možnostmi, kot so PEPE, TURBO, DOGE, BRETT ali WIF, izberejo svojega meme športnika in spremljajo razvoj dogodkov. Če izbrani športnik zmaga, prejmejo 25-odstotni bonus na nakup žetonov. Ob vsakem nakupu žetonov $MGMES dobite novo priložnost, da izberete mega športnika, ki vam lahko prinese več žetonov.

Naša raziskava kaže, da je ta meme žeton eden najboljših novih predprodajnih žetonov, ki jih je treba kupiti za kriptožetonsko bikovsko serijo leta 2025. Zainteresirani kupci imajo še vedno priložnost, da ga kupijo pred uvrstitvijo na borzo DEX 10. septembra 2024. Trenutno se en žeton $MGMES trguje po ceni 0,00935 USD, vlagatelji v kriptovalute in analitiki pa menijo, da ima potencial za 100-kratno rast.

Obiščite predprodajo Meme Games

5. Mega Dice žeton - #1 žeton GameFi na SOL

Še en odličen žeton za predprodajo je žeton Mega Dice, ki je splošno priznan kot najboljši žeton GameFi v omrežju Solana. Za razliko od številnih novih kriptovalut žeton Mega Dice ni le koncept; je že hitro rastoča globalna blagovna znamka na področju kripto igralnic, ki se lahko pohvali z več kot 50.000 igralci, več kot 4.000 igrami velikih ponudnikov in več kot 10.000 aktivnimi igralci. 

Zaradi tega je Mega Dice edinstvena naložbena priložnost, saj že ima vzpostavljen mehanizem za ustvarjanje prihodkov.

/
/
/

Zgodnji vlagatelji imajo edinstveno priložnost, da med predprodajo pridobijo žetone $DICE po znižani ceni, s čimer si zagotovijo ugodnosti od rasti platforme, ki se širi na druge oblike decentraliziranega igranja. S temi načrti bo žeton Mega Dice postal vodilna sila na trgu kriptovalut.

Poleg tega je družba Mega Dice nedavno napovedala pragmatične padce in dobitke na svoji platformi X. Vlagatelji lahko zahtevajo svoj delež dnevnih nagrad v vrednosti 70.000 USD in sodelujejo na dnevnih in tedenskih turnirjih ali ujamejo dnevne denarne kapljice za del 2 milijona USD mesečno. Pragmatični padci in dobitki bodo potekali od 22. avgusta do 18. septembra, glavna nagrada pa znaša 5.000 USDT. Na voljo je tudi možnost „priporoči in zasluži“, v okviru katere lahko priporočite prijatelja in imate vsak teden možnost osvojiti 1.000 USD. Če želite prejeti to nagrado, preprosto pojdite v Mega Dice na Telegramu, kliknite zavihek zasluži in prejeli boste svojo edinstveno priporočilno povezavo.

Obiščite predprodajo Mega Dice