Top 3 najboljši meme kovanci za nakup v novi bikovski seriji v 2024

Trg kriptovalut se po zlomu prejšnji teden ponovno vzpenja, medtem ko so se velikani, kot so BTC, ETH in SOL, znatno povečali, trg altcoinov cveti.

Avtor: Trženje
ponedeljek, 13. 5. 2024, 18:00


kriptovalute, memekovanci
/
/

Tudi meme kovanci so doživeli višjo rast, pri čemer so nekateri najuspešnejši, kot sta dogwifhat (WIF) in Popcat (POPCAT), pridobila za več kot 20 %.

Ker se trg krepi, vlagatelji iščejo naslednji meme kovanec, ki ima potencial za skok v nebo, zato si oglejmo nekaj najboljših kandidatov, ki jim bo to uspelo v bližnji prihodnosti.

1. Pepe Unchained (PEPU) - Novi Pepe, ki zagotavlja 100x višje hitrosti od Ethereuma

Pepe Unchained (PEPU) je povsem nov projekt druge plasti, ki želi ustvariti revolucionarno platformo za razvoj meme kovancev. Razvijalcem in vlagateljem zagotavlja 100-krat višje hitrosti od ETH in namenskega raziskovalca blokov v okolju z nizkimi pristojbinami.

/
/
/

Vlagatelji so v projektu, navdihnjenem s Pepe, videli velik potencial z resnično uporabnostjo, zato je PEPU v okviru predprodaje do zdaj zbral več kot 7,5 milijona dolarjev. Ker je 20 % od 8 milijard žetonov namenjenih za predprodajo, dodatnih 30 % pa za vložke z odličnim 257-odstotnim letnim donosom, je PEPU izjemno radodaren do zgodnjih vlagateljev.

Strokovnjaki se na PEPU zgrinjajo po ceni le 0,0089105 USD za žeton. 99Bitcoins, eden največjih izobraževalnih kriptografskih kanalov na YouTubu z več kot 700.000 naročniki, spremlja razvoj kovanca že od zgodnjih faz. Pričakujejo, da bo ob njegovem zagonu na borzi DEX prišlo do velike rasti, ki bi lahko dosegla donose na ravni "Pepe".

Kovanec Pepe Unchained ima potencial, da vodi dobičke na bikovskem trgu in postane najpomembnejši meme kovanec!

Da bi zagotovili zmanjšanje standardnih varnostnih pomislekov, ki se pojavljajo pri predprodaji, je Pepe Unchained uspešno opravil dve reviziji, ki sta ju izvedli podjetji Coinsult in SolidProof.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

2. Meme Games - Uradni olimpijski meme kovanec z 25 % bonusom v žetonih

Meme Games je nov projekt Play-to-Earn (P2E), ki so ga navdihnile poletne olimpijske igre 2024. Predstavlja edinstven koncept, v katerem lahko uporabniki z nakupom žetona $MGMES sodelujejo na dirkah na temo memov. Ko uporabniki kupijo ta žeton, lahko izberejo enega od petih priljubljenih meme likov, kot sta Doge ali Pepe, in se pomerijo v teku na 169 metrov. Če izbrani lik zmaga, prejmejo 25-odstotni bonus v žetonih, tako da je vsak nakup potencialna priložnost za povečanje njihovega premoženja.

/
/
/

Projekt deluje na verigi podatkovnih blokov Ethereum in ponuja funkcijo stakinga z dinamičnim letnim odstotnim donosom (APY). V nekem trenutku med predprodajo je stopnja APY pri stakingu znašala več kot 1 200 %, zaradi česar je bila zelo privlačna za zgodnje vlagatelje. 

Kar zadeva igranje, je igra Meme Games preprosta, vendar zanimiva. Mehanizem dirkanja je popolnoma naključno izbran, kar daje vsakemu liku meme enake možnosti za zmago. To zagotavlja poštenost in razburljivost za udeležence, ki lahko z nakupom dodatnih žetonov poskušajo osvojiti bonuse tolikokrat, kolikor želijo.

Obiščite predprodajo Meme Games 

3. PlayDoge - Nova Play-2-earn igra, ki črpa navdih iz Tamagotchija iz 90.let

PlayDoge je igra Play-to-Earn, ki izkorišča nostalgijo po Tamagotchiju iz 90. let in jo združuje s sodobno tehnologijo veriženja blokov. V tej mobilni igri igralci skrbijo za virtualnega hišnega ljubljenčka Doge, ki mora biti nahranjen, srečen in zdrav. Bolj ko igralec skrbi za svojega Dogeja, več žetonov $PLAY zasluži, zato je to igra, v kateri skrb za virtualnega hišnega ljubljenčka neposredno prehaja v finančne nagrade.

Igra deluje v pametni verigi Binance (BSC) in je pritegnila veliko pozornosti, saj je v fazi predprodaje zbrala več kot 5,7 milijona dolarjev. Ta finančni uspeh kaže na veliko zanimanje za projekt, ki ga deloma spodbujata privlačnost vsebine na temo psov in možnost znatnih donosov. Vlagatelji imajo možnost kupiti žetone $PLAY po predprodajni ceni, dodatna prednost pa so visoke nagrade za vložke, ki so v nekem trenutku dosegle APY več kot 83 %.

/
/
/

Kar zadeva igranje, igra PlayDoge ne vključuje le skrbi za hišnega ljubljenčka, temveč ponuja tudi tekmovalne elemente. Igralci lahko svoje žetone $PLAY uporabijo za posebne ugodnosti v igri, kot je dostop do lestvic, kjer se lahko potegujejo za dodatne nagrade. To igri dodaja raven strategije in vključenosti v skupnost, zaradi česar je več kot le pasivna izkušnja zaslužka.

PlayDoge izkorišča trajno priljubljenost igre Doge in formata Tamagotchi ter tako ustvarja privlačno izkušnjo P2E. Z združitvijo teh elementov s tehnologijo veriženja blokov ponuja tako zabavo kot možnost finančnega dobička. Medtem ko se igra pripravlja na uradno predstavitev, izstopa kot obetaven projekt na rastočem področju iger za zaslužek, zlasti za tiste, ki jih zanimata kultura meme in nostalgične igralne izkušnje.

Obiščite predprodajo PlayDoge