Predprodaja nove kriptovalute 'Memebet' je zbrala 200 tisoč dolarjev: Naslednja velika priložnost?

Avtor: Trženje
petek, 13. 9. 2024, 16:15


memekovanci, kriptovalute
/
/

Zdi se, da je prostor GameFi spet aktiven, saj se vsak dan pojavljajo novi in boljši projekti. Eden takih projektov, ki je pritegnil pozornost vlagateljev, je Memebet, pobuda za igralnico na temo memov, ki je še vedno v fazi predprodaje.

Ker je projekt le nekaj dni po začetku zbiral več kot 200 tisoč dolarjev, se vlagatelji sprašujejo, ali bi lahko bil žeton MemeBet najboljši veliki kriptožeton za GambleFI sektor.

Obiščite predprodajo MemeBet

Igrajte z memecoini v igralnici za meme navdušence

Memebet se predstavlja kot edina spletna igralnica in igralnica Telegram, ustvarjena posebej za meme degene po vsem svetu. Igralci bodo lahko na platformi uživali v najrazličnejših igralniških igrah z uporabo svojih najljubših memecoinov. Ne glede na to, ali želijo položiti in igrati žetone PEPE ali DOGE, bo platforma podpirala oba, skupaj z drugimi vodilnimi memecoini. 

Igralnica naj bi delovala brez preverjanja, kar pomeni, da bo mogoče takojšnje igranje v brskalnikih ali v aplikaciji Telegram. 

/
/
/

Na spletni strani je navedeno, da želi Memebet gostiti na tisoče kriptoigric, ki so namenjene skupnosti meme kovancev in sicer od nekaterih najboljših ponudnikov iger na svetu. Skupnost bo lahko uživala tudi v popolnoma založeni športni stavnici, ki bo poleg tradicionalnih možnosti stav vključevala dogodke, kot so EPL, NBA itd.

Domači žeton igralnice MEMEBET je že začel opažati porast povpraševanja, njegova cena pa znaša le 0,025 USD na žeton. Žeton je bil zgrajen na verigi Ethereum in je bil že revidiran, kar še dodatno krepi zaupanje njegove rastoče skupnosti.

Koncept je preprost - razvijalci si prizadevajo vstopiti v prostor GameFi, ki ga trenutno obvladujejo igralnice, kot je Rollbit, in se polastiti ogromnega tržnega deleža, hkrati pa zagotoviti vrednost skupnosti memecoinov. 

Z razburljivim naborom bonusov in podporo za plačila z memecoini platforma cilja na dva glavna bazena občinstva - več kot 1 milijardo uporabnikov trgovalnih botov memecoin podjetja Telegram in kriptoigralce.

Obiščite predprodajo MemeBet

Novi memecoin MemeBet povečuje svojo privlačnost z drugimi vznemirljivimi elementi

/
/
/

S svojimi zanimivimi objavami v družabnih medijih in smešnimi memi, ki se delijo na več platformah, bo Memebet revolucioniral prostor GameFi. Kljub svoji novosti pa se projekt ponaša z nekaterimi značilnostmi, ki bodo vlagatelje zagotovo pritegnile k predprodaji in nakupu žetonov MEMEBET. Te vključujejo:

Prednosti imetnikov žetonov

MEMEBET ima preprost model tokenomike, pri čemer se 70 % ponudbe razdeli v predprodaji, 10 % je rezerviranih za likvidnost, 20 % pa je namenjenih za nagrade v igralnici. MEMEBET je uporabni žeton, ki omogoča, da nagrade Play-to-Earn pridobi vsakdo, ki z žetonom MEMEBET stavi v igralnici Memebet.

To pomeni, da si bodo vsi imetniki sčasoma 70 % celotne zaloge žetonov razdelili prek igralniških nagrad, kar je spodbuda za vlagatelje, da že od samega začetka kupijo in hranijo več žetonov ter si tako zagotovijo stalen tok nagrad med igranjem v igralnici.

Masivna izdaja žetonov

To bo delovalo kot uresničitev ugodnosti imetnikov, saj bo vsak imetnik MEMEBET-a lahko za igranje v igralnici prejel nagrado z ugodnostjo projekta Play-to-Earn. Več ko bo igralec stavil, več bo lahko zaslužil v obliki airdropov in nagrad.

Partnerstva

/
/
/

Razvijalci so v želji, da bi povečali prepoznavnost projekta in njegovo priljubljenost ter tako zagotovili uspeh pobude, vzpostavili tudi koristna partnerstva. MemeBet je trenutno regionalni sponzor argentinske nogometne reprezentance, ene največjih in najbolj priznanih nogometnih entitet na svetu.

NFT Lootboxes

Memebet Casino NFT lootboxes bo imetnikom omogočil dostop do najbolj degen asortimenta nagrad iz resničnega sveta in veliko oprijemljivih brezplačnih igralniških nagrad in bonusov. To bo dodalo novo raven uporabnosti za preprosto članstvo v skupnosti, zaradi česar je Memebet že zdaj privlačna naložbena možnost. Veliko informacij o teh lootboxih še ni razkritih, vendar razvijalci obljubljajo, da bo to razburljiva integracija v ekosistem Memebet.

Trženje in učinkovit načrt

Projekt Memebet je star komaj nekaj dni in že hitro pridobiva sledilce na različnih platformah družbenih medijev. Njegovi aktivni računi na družbenih omrežjih so na voljo na Telegramu in Twitterju, kjer razvijalci ustvarjajo in delijo zanimive meme in objave ter hkrati komunicirajo s skupnostjo, da bi zgradili zaupanje med vlagatelji.

Tudi časovni načrt je realističen in učinkovit, saj se dotika končnega zagona vsake funkcije, navedene na spletnem mestu za predprodajo.

Za Memebet so se že začeli zanimati kitovci. Etherscan kaže, da je bilo nedavno zamenjanih 50.000 USDT za nakup 2 milijonov žetonov MEMEBET.

Ker bo v prihodnjih dneh na voljo še več posodobitev in ker obstaja velika verjetnost, da se bo povpraševanje močno povečalo,je vredno razmisliti o tem, da bi ga dodali v svoj portfelj za morebitne prihodnje dobičke.

Obiščite predprodajo MemeBet