Pepe Unchained je v predprodaji dosegel 10 milijonov $: Zakaj vlagatelji podpirajo novi Pepe?

Avtor: Trženje
petek, 28. 6. 2024, 10:30


memekovanci
/
/

Zdi se, da nič ne more ustaviti zagona predprodaje Pepe Unchained ($PEPU). Projekt gradi prvo verigo blokov na temo Pepe, njegova prizadevanja pa niso ostala neopažena. Pravkar so presegli mejnik 10 milijonov dolarjev, ki so jih skupno zbrali v okviru trenutne predprodaje

To je velik znesek denarja, ki ga je treba zbrati, zlasti za projekt v zgodnji fazi. Zakaj so vlagatelji toliko zainteresirani za Pepe Unchained

Dom za meme kovance na Ethereumu s 100-krat hitrejšimi transakcijami

Pepe Unchained je sveža alternativa že obstoječim meme kovancem. Ne le zaradi svoje Pepejeve privlačnosti, temveč tudi zato, ker gradi inovativen izdelek, ki bi lahko sektor meme kovancev popeljal v nove višave. Pepe Unchained ustvarja blockchain druge plasti Ethereuma.

Predstavljajte si jo kot cesto, s katero se lahko izognete preobremenjenemu prometu v verigi Ethereum. Z njo boste od točke A do točke B prišli 100-krat hitreje.

Razlika pa je tudi v tem, da vam prihrani denar - pristojbine za transakcije bodo veliko nižje kot v glavni verigi Ethereum.

V tem smislu je enak drugim projektom Ethereum layer 2, kot so Arbitrum, Optimism, Blast in Polygon. Vendar je velika razlika v tem, da je Pepe Unchained dom za meme kovance. Osredotočil se bo izključno na namestitev šaljivih žetonov in z njimi povezanih dAppov.

/
/
/

Razvijalci bi lahko izdelali aplikacije, podobne tistim v drugih verigah, le da bi lahko dodali elemente vseh najljubših meme kovancev.

To je odličen način, kako pritegniti pozornost, hkrati pa kriptovalute narediti bolj razumljive za začetnike.

In ker je povezana z ekosistemom Ethereum, lahko vlagatelji preprosto prenašajo sredstva v verigo in iz nje z uporabo posebnega mostu Ethereum, ki je namenjen projektu.

Še ena prednost je, da Pepe Unchained ponuja velike nagrade za staking. Te so trenutno ovrednotene na 199 % letni donos (APY), vendar se bodo sčasoma zmanjšale.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

/
/
/

Vlagatelji si želijo še eno memecoin manijo

Ni skrivnost, da so številni trgovci v zadnji sezoni meme kovancev absurdno obogateli. Primer je psevdonimni trgovec Blockgraze, ki je z Dogwifhatom zaslužil 6 milijonov dolarjev, čeprav je vložil le 1 tisoč dolarjev.

Še zdaleč ni edini. Vendar mnogi še vedno iščejo svoj milijonarski „moonshot“. To je bilo očitno v zadnjih nekaj dneh, ko se je na obrobju industrije kuhala sezona meme kovancev.

Začela se je pri Tronu (verigi, ki ni znana po meme kovancih), potem ko je njen ustanovitelj predstavil aplikacijo za trgovanje z meme kovanci.

Memetična mrzlica se je nato prenesla na pametno verigo Binance. FOUR je tam največji žeton, ki je v dveh dneh zrasel za več kot 100 %.

Ko se bodo trgovci podali globlje v meme kovance, je Pepe Unchained dobro pripravljen, da jih sprejme.

Za razliko od Trona in BSC je posebej zasnovan za memecoine.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

Odobritev vrhunskih strokovnjakov iz panoge

Še en razlog, zakaj se vlagatelji odločajo za nakup, je, da so se za Pepe Unchained zavzeli vodilni strokovnjaki s področja kriptovalut.

Kanal 99Bitcoins na YouTubu, ki ima 700 tisoč naročnikov, na primer pravi, da bi lahko projekt „vodil do dobičkov na kriptografskem bikovskem trgu“.

Opozoril je, da je $PEPU pridobival ogromen zagon, tudi medtem ko je bil širši trg kriptovalut v pretresih.

Po mnenju analitika je to močan znak za prihodnost projekta, saj kaže, da ima trg prednost pred drugimi projekti.

Prav tako je prejel ugodne napovedi o ceni. Crypto Boy na primer špekulira, da bo po uvrstitvi na borze prišlo do „100-kratne črpalke“.

Za tiste, ki si želijo največjih dobičkov, pa je prav zdaj najboljši čas za ukrepanje. Predprodajna cena se bo namreč med kampanjo postopoma zviševala, naslednje zvišanje pa bo že čez en dan.

Zato ne zamudite. Spremljajte Pepe Unchained na X ali se pridružite programu Telegram za posodobitve.

Lahko pa obiščete tudi njeno spletno mesto, kjer lahko kupite in zastavite žetone.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained