Nov memecoin Crypto All-Stars je zbral $330,000 v 48 urah

Avtor: Trženje
četrtek, 13. 6. 2024, 12:00


memekovanci
/
/

V prvih 48 urah po začetku predprodaje je platforma Crypto All-Stars ($STARS) zbrala več kot 330.000 dolarjev. 

Ta novi žeton Crypto All-Stars prireja zabavo za meme kovance, na kateri lahko imetniki najboljših meme kovancev, kot so Dogecoin ($DOGE), PepeCoin ($PEPECOIN) ali Shiba Inu ($SHIB), s svojim izvornim žetonom $STARS prejmejo ogromne nagrade.

To je nova pot za vlagatelje, da s svojimi imetji zaslužijo pasivni dohodek, namesto da bi jih pustili neaktivno ležati v denarnicah.

Vlagatelji lahko svoje meme kovance uporabijo za delo in zaslužijo neverjeten letni donos (APY) v višini 5,424 %.

A to še ni vse - vlagatelji lahko zaslužijo do trikrat več nagrad preprosto tako, da imajo žetone $STARS.

Ta žeton, ki povečuje nagrajevanje, lahko kupite neposredno na spletnem mestu Crypto All-Stars, kjer je cena ob začetku predprodaje trenutno 0,00138 USD za žeton $STARS.

Vendar se ta prvi krog približuje zaključku v manj kot 24 urah. Ko se bo končal, se bo cena v predprodaji za naslednji krog zvišala na 0,0013855 USD.

/
/
/

Optimalna strategija za vlaganje v meme kovance v času upada trga: staking

Meme kovanci so bili v letu 2024 na divji vožnji in so v prvi polovici leta postali vodilni sektor, ki je po dobičku prehitel Bitcoin ($BTC).

Žetoni, kot sta Floki ($FLOKI) in Shiba Inu ($SHIB), so se odlikovali z 418- oziroma 67-odstotnim dobičkom v primerjavi z 48,4-odstotnim dobičkom Bitcoina. Še en pomemben dosežek je bil $PEPECOIN, ki je dosegel 384,68-odstotno povečanje, največji zmagovalec pa je bil Brett ($BRETT) v verigi Base s 746,27-odstotnim povečanjem.

Vendar sta bila prva dva meseca druge polovice leta za meme kovance manj ugodna, saj so biki po prejšnjem vrhuncu ostali umirjeni.

To je razvidno iz grafa MarketVector™ Meme Coin Index, ki spremlja šest največjih meme kovancev. Graf kaže strmo rast od sredine februarja do prvih šestih mesecev, ki ji je junija sledil upad.

/
/
/

Obiščite predprodajo Crypto All-Stars

Kaj bo še z meme kovanci? Nekdanji analitiki banke Goldman Sachs menijo, da bi bil lahko letošnji začetni vzpon le začetek donosnega cikla. 

Medtem Bitcoin kitovci še niso obupali nad BTC. Pravzaprav so med nedavnim upadom povečali svoje imetje, kar je pozitiven znak za celotno industrijo.

Ker je čas naslednjega bikovskega trga negotov, so lahko meme kovanci bolj strateška naložba, kot če bi žetone pustili ležati v denarnici. 

Vlaganje ponuja priložnost, da zaslužite pasivni dohodek in povečate vrednost svoje naložbe, medtem ko trg okreva.

S Crypto All-Stars se meme kovanci iz navadnih simbolov zabave in humorja spremenijo v vrata za velike nagrade.

Prva enotna platforma za staking na svetu: Crypto All-Stars uvaja MemeVault

Crypto All-Stars je prvi projekt, ki je s svojim MemeVaultom uvedel enoten staking.

MemeVault je protokol za staking, ki vlagateljem omogoča, da zaslužijo veliko $STARS s stavljenjem priljubljenih meme kovancev, kot sta $DOGE in $PEPE.

To pa še ni vse - na zabavo Crypto All-Stars so povabljeni tudi $BRETT, $SHIB in $FLOKI. Pravzaprav lahko na platformi za nagrade stavite na 11 najboljših meme kovancev, spodaj pa je predstavljen njihov trenutni seznam:

/
/
/

Če menite, da je seznam gostov izčrpen, se motite. Kmalu se bo razširil še na druge meme kovance, saj se zabava šele začenja.

MemeVault je zasnovan tako, da v enotnem sistemu nemoteno upravlja staking za več žetonov in več verig meme kovancev.

Vlagatelji lahko povečajo svoje nagrade z imetjem žetonov $STARS, ki jim omogočajo do trikrat večji donos od običajnega. 

Crypto All-Stars je osredotočen na staking, ki spodbuja dolgoročno imetništvo in pozitivno vpliva na ceno žetonov $STARS, saj zmanjšuje ponudbo v obtoku. V MemeVault je trenutno zaklenjenih približno 137 milijonov $STARS, kar predstavlja več kot polovico vseh zbranih sredstev v predprodaji.

Ta poudarek na stakingu skupaj s kapitalom, zbranim v samo dveh dneh, je razlog, zakaj priljubljeni vplivnež na YouTubu Jacob Crypto Bury meni, da ima Crypto All-Stars potencial za desetkratno povečanje vrednosti.

Obiščite predprodajo Crypto All-Stars

Kako se pridružiti predprodaji Crypto All-Stars 

$STARS ima skupno zalogo 42 milijard žetonov, od tega je 20 % namenjenih za predprodajo, kar pomeni približno 8 milijard žetonov $STARS. 

Drugih 25 % je namenjenih za nagrade za staking, kar znaša približno 10,5 milijarde $STARS, dodatnih 25 % pa je rezerviranih za širitev ekosistema MemeVault.

/
/
/

Če želite sodelovati v predprodaji, obiščite spletno stran projekta, povežite svojo denarnico (npr. Best Wallet) in si zagotovite žetone z ETH, USDT ali BNB. Preko varnega in za uporabo enostavnega pripomočka na spletnem mestu so sprejeta tudi plačila z bančnimi karticami.

Crypto All-Stars je prestala strogo revizijo družbe Coinsult, ki je razkrila nič kritičnih težav s pametno pogodbo žetona.

Bodite na tekočem in se povežite z njeno skupnostjo na Telegramu ali X. Pridružite se zabavi, zastavite svoje meme kovance in kupite $STARS zdaj.

Obiščite predprodajo Crypto All-Stars