Katere so najboljše kriptovalute za nakup v septembru 2024?

Avtor: Trženje
nedelja, 23. 6. 2024, 12:00


memekovanci
/
/

Obstaja na tisoče različnih kriptovalut, od Bitcoina in Ethereuma do Dogecoina in Tetherja, zato je lahko, ko se prvič podajate v svet kriptovalut, vse skupaj preobremenjujoče. 

Da se boste lažje orientirali, vam predstavljamo 5 najboljših kriptovalut za vlaganje, glede na njihovo tržno kapitalizacijo ali skupno vrednost vseh kovancev, ki so trenutno v obtoku.

1. Pepe Unchained

Pepe Unchained je s svojimi edinstvenimi tehnološkimi dosežki naredil korak naprej v sektorju meme kovancev. Odlikuje se kot prvi žeton z namensko verigo blokov, imenovano „Pepe Chain“. Ta veriga blokov deluje kot rešitev drugega sloja v omrežju Ethereum in rešuje znane težave z razširljivostjo omrežja Ethereum.

S tem veriga Pepe Chain poveča hitrost obdelave transakcij, ki presega hitrost, ki jo lahko doseže plast 1 verige Ethereum, ki je omejena z mehanizmom konsenza in velikostjo bloka. Zasnova te verige blokov povečuje hitrost transakcij in zmanjšuje obremenitev omrežja Ethereum s transakcijami.

/
/
/

Predprodaja je bila uspešna, saj je bilo zbranih več kot 9,9 milijona dolarjev, kar kaže na to, da vlagatelji v tem projektu vidijo velik potencial. 

Poleg tega projekt vključuje funkcijo stakinga, ki ponuja letni donos (APY) v višini 202 %, kar je lahko zanimivo za tiste, ki jih zanima ustvarjanje pasivnega dohodka. 

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

2. Crypto All-Stars

Crypto All-Stars je novo nastajajoči meme kovanec, ki je hitro pritegnil pozornost skupnosti kriptovalut, zlasti zaradi inovativnega pristopa k stakingu in združevanju različnih meme kovancev v enoten ekosistem.

Cilj projekta je centralizirati postopek stakinga za priljubljene meme kovance, kot so Dogecoin, Shiba Inu in Pepe, pri čemer ponuja platformo, imenovano „MemeVault“. Ta trezor imetnikom teh meme kovancev omogoča, da zastavijo svoje žetone in zaslužijo pasivni dohodek v obliki $STARS, izvornega žetona ekosistema Crypto All-Stars.

/
/
/

Platforma je v času predprodaje ponujala osupljiv letni donos (APY) v višini do 5,424 %, zaradi česar je privlačna možnost tako za nove kot izkušene vlagatelje v kriptovalute. To je spodbudilo precejšnje zanimanje, kar je privedlo do hitrega kopičenja sredstev v fazi začetne ponudbe kovancev (ICO). 

Predprodaja za $STARS je bila opazen uspeh, saj je v samo nekaj dneh zbrala več kot 575.000 USD. To navdušenje odraža širšo privlačnost meme kovancev na trenutnem trgu, kjer so ti žetoni doživeli eksplozivno rast. 

Obiščite predprodajo Crypto All-Stars

3. PlayDoge

Playdoge (PLAY) je postal hit v kriptografski skupnosti, saj združuje priljubljeni meme Doge z nostalgično privlačnostjo igre Tamagotchi iz 90. let.

Ta mobilna igra Play-to-Earn (P2E) igralcem omogoča, da skrbijo za svoje digitalne spremljevalce Doge in za vzdrževanje dobrega počutja hišnega ljubljenčka ter dokončanje ravni igre kot nagrado zaslužijo žetone $PLAY. 

/
/
/

Predprodaja igre Playdoge (PLAY), ki se je začela 28. maja 2024, se zdaj bliža koncu in se bo zaključila 26. avgusta 2024 ob 10. uri UTC. V predprodaji je bilo uspešno zbranih več kot 6,1 milijona dolarjev, za dosego cilja pa je potrebnih le še 500.000 dolarjev. 

Tako hitro zbiranje sredstev kaže na veliko zaupanje vlagateljev v projekt. Trenutno je cena žetona $PLAY 0,00531 USD, ker pa se bo predprodaja kmalu končala, bi se lahko cena žetona po začetku prodaje na decentraliziranih borzah znatno zvišala.

Obiščite predprodajo PlayDoge

4. Shiba ShootOut

Igra s kriptovalutami in meme kovanec Shiba Shootout je danes v predprodaji žetona $SHIBASHOOT presegel mejnik 1 milijona dolarjev.

Projekt je pridobil veliko podporo kriptoigralcev in oboževalcev mema shiba ter pritegnil celo pozornost uglednih kriptoanalitikov. 

Zgodnji vlagatelji v predprodajo žetona $SHIBASHOOT se zdaj pripravljajo na eksplozivno uvedbo, ki bi lahko bila eden največjih dogodkov v kriptovalutah v tem letu.

/
/
/

Zgodnja izdaja igre je pomembna, saj lahko igralci igre Shiba Shootout začnejo zaslužiti žetone $SHIBASHOOT še pred koncem predprodaje. Projekt je za igralce rezerviral 110 milijonov žetonov $SHIBASHOOT, kar je po trenutni ceni v predprodaji vredno približno 2,2 milijona dolarjev.

Te žetone bodo prejeli igralci, ki se bodo uvrstili na vodilno lestvico igre - in trenutno je bilo prenesenih manj kot 1 000 iger Shiba Sharpshooter, kar pomeni, da imajo igralci, ki se bodo pridružili danes, priložnost, da se izločijo in zaslužijo veliko število žetonov $SHIBASHOOT.

Obiščite predprodajo Shiba ShootOut

5. Base Dawgz

Meme kovanec Base Dawgz z več verigami je v trenutni predprodaji zbral skoraj 3 milijone dolarjev in ustvarja množično, predano skupnost imetnikov žetona $DAWGZ.

/
/
/

Base Dawgz je v odličnem položaju, da izkoristi dobičke na trgu meme kovancev, saj je na voljo na vseh verigah blokov za trgovanje z memi. $DAWGZ se simulira na verigah Ethereum, Solana, Base, Binance Smart Chain in Avalanche in bo na voljo za trgovanje v vseh petih verigah.

Base Dawgz vzbuja navdušenje tudi z airdropom za podpornike. Imetniki žetonov, ki retweetajo vsebino z računa Base Dawgz X, lahko zbirajo točke za airdrop $DAWGZ in tako povečajo svoje imetje pred začetkom prodaje.

Obiščite predprodajo Base Dawgz