Katere kriptovalute ponujajo 100x donose v 2024?

Avtor: Trženje
torek, 6. 8. 2024, 12:30


memekovanci, kriptovalute
/
/

Po počasnem poletju, ki mu je avgusta sledila eksplozivna rast Bitcoina (BTC) in meme kovancev, se trg spet sooča s padcem. Bitcoin se je po skoku na več kot 64.000 USD prejšnji mesec znižal na približno 56.500 USD, druge vodilne kriptovalute pa so zabeležile 15-odstotni padec.

Zato se številni trgovci v upanju na rast obračajo k novo nastajajočim žetonom. Oglejmo si pet nastajajočih kriptovalut, ki jih je treba spremljati v letošnjem septembru.

1. Pepe Unchained (PEPU) - Meme kovanec, ki želi obuditi uspeh Pepe s posebnim raziskovalcem blokov

Pepe Unchained in njegovo prihajajoče omrežje Layer 2 povzročata navdušenje na področju meme kovancev. PEPU namerava okoli svojega veriženja blokov Layer 2 zgraditi celoten ekosistem, ki bo opremljen z brezhibnim povezovanjem z omrežjem ETH in posebnim raziskovalcem blokov.

Zaradi obljub o inovativni uporabnosti ni presenetljivo, da je projekt v okviru predprodaje zbral že več kot 11,8 milijona dolarjev. Cilj projekta je trgovcem zagotoviti 100-krat hitrejše omrežje kot Ethereum in zaračunati le delček njegovih provizij.

/
/
/

V predprodajo PEPU se lahko vključite brez težav. Trenutno stane vsak žeton PEPU 0,0094982 USD. Vlagatelji lahko kupijo PEPU z ETH, BNB, USDT ali kreditno ali debetno kartico brez minimalne zahteve za naložbo.

Poleg tega sta pametno pogodbo projekta revidirali podjetji Coinsult in SolidProof.

ClayBro, priljubljeni kripto vplivnež, svojemu 130.000-članskemu občinstvu na YouTubu svetuje, naj si med predprodajo ogleda PEPU.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

2. Crypto All-Stars (STARS) - Nov staking sistem vseh meme kovancev na enem mestu

Crypto All-Stars je še en inovativen meme kovanec z močnimi temelji in uspešno predprodajo, ki dobiva zagon. Zbral je več kot 960 tisoč dolarjev, saj vlagatelji hitijo, da bi zahtevali svoj delež STARS, dokler so cene nizke.

Projekt namerava izdati inovativni program za vlagatelje v meme kovance z več žetoni, t. i. MemeVault. Z uporabo programa MemeVault bodo vlagatelji za vložek na katerikoli žeton meme prejeli STARS.

Vendar pa bo obstajala spodbuda za nakup žetonov STARS, saj bodo tisti, ki bodo imeli žeton, prejeli še več nagrad.

/
/
/

Njen trenutno aktivni program stakinga ponuja ogromni 1482-odstotni letni donos (APY), kar vlagateljem omogoča, da skoraj 15-krat povečajo svoja imetja žetonov.

Trenutno stane vsak žeton STARS 0,0014248 USD, vendar se bo ta cena spremenila, ko bo dosežen naslednji cilj financiranja ICO ali ko bo preteklo dovolj časa. 

Do naslednjega zvišanja cene so le še trije dnevi, zato imajo vlagatelji zadnjo priložnost, da kupijo kriptožeton Crypto All-Stars po trenutni ceni.

Obiščite predprodajo Crypto All-Stars

3. Shiba Shootout (SHIBASHOOT) - Nova Shiba Inu z novimi elementi play-to-earn

Shiba Shootout je prihajajoči meme kovanec z elementi P2E (pay-to-earn), ki je med predprodajo zbral že več kot 1 milijon dolarjev. 

Strokovnjaki so nad SHIBASHOOT navdušeni, saj je že izdal demo različico svoje igre na temo Divjega zahoda, v kateri bodo vlagatelji lahko zaslužili žetone. 

Poleg tega se razvijalci, ki stojijo za Shiba Shootout, osredotočajo na trajnostno rast žetona, saj predprodaja vključuje trdno zgornjo mejo 15 milijonov USD.

/
/
/

Trenutno SHIBASHOOT stane 0,0201 dolarja, cena pa se bo povečala v manj kot petih dneh oziroma ko bo projekt zbral dodatnih 800 tisoč dolarjev.

Ekipa projekta Shiba Shootout je 10 % celotne ponudbe žetonov namenila za likvidnost, s čimer se je zmanjšalo tveganje, da bi prišlo do izpadov. Poleg tega je pametno pogodbo projekta revidirala družba SolidProof, kar zagotavlja varnost sredstev vlagateljev.

Z ogromnim 874-odstotnim letnim donosom (APY) na vložek, ki je naklonjen zgodnjim vlagateljem, je Shiba Shootout pripravljen na eksplozijo ob zagonu DEX.

Obiščite predprodajo Shiba ShootOut

4. Meme Games -  Novi meme kovanec v duhu olimpijskih iger

Novi meme kovanec The Meme Games zaključuje predprodajo 8. septembra, kar sovpada z zadnjim dnevom paraolimpijskih iger v Parizu, pred prevzemom žetonov in začetkom prodaje na DEX-ih 10. Septembra.

Na igrah Meme Games se bo pet najboljših meme kovancev pomerilo med seboj na tekmovanjih v olimpijskem slogu. Vse, kar morate storiti za zmago, je, da kupite žetone $MGMES in nato izberete enega od petih najboljših tekmovalcev na področju meme kovancev (PEPE, DOGE, BRETT, TURBO ali WIF).

/
/
/

Če bo vaš športnik zmagal na svojem dogodku Meme Games, boste prejeli 25-odstotni bonus za nakup žetonov. Vsak lahko igra tolikokrat, kolikor želi, s čimer se poveča možnost za zmago.

$MGMES je cena 0,0094 $ in to bi lahko bila najnižja cena, po kateri se MGMES kdajkoli trguje, zato ni časa za izgubo, da bi vstopili pred tiskanjem do konca.

Vendar pa morajo potencialni kupci upoštevati, da se trenutna cenovna faza konča čez štiri dni, ko se cena zviša na 0,00945 USD - kar deluje kot dodatna spodbuda za pospešitev nakupov.

Vrednost $MGMES naj bi se po napovedih močno zvišala ob njegovi uvedbi na decentraliziranih borzah 10. septembra zaradi njegovega pristopa gamifikacije, ki prinaša nov preobrat med meme kovance.

Obiščite predprodajo Meme Games

5. Mega Dice - Nov gamblefi žeton na verigi blokov Solana

$DICE je žeton za preboj Solana (SOL) GameFI, ki ga je ustanovila vrhunska igralnica Mega Dice. To je zadnja priložnost za nakup tega zvezdniškega žetona pred končnim dvigom cene v predprodaji čez štiri dni.

Cena $DICE se bo v torek, 3. septembra, ob 12:00 UTC zvišala z 0,110529 USD na 0,116055 USD. Tisti, ki želijo prispevati k tej redki predprodaji iz dobičkonosnega trgovalnega posla, bodo morali ukrepati hitro.

/
/
/

Do zdaj je bilo v predprodaji zbranih 1,76 milijona dolarjev od navdušencev GameFi, ki se dobro zavedajo večmilijardne priložnosti, ki jo sektor predstavlja za tehnološko agilne družbe, kot je Mega Dice.

Žetoni Mega Dice bodo v predprodaji na voljo še dva tedna po začetku končne cenovne faze. Temu bo kmalu sledila uvrstitev žetona na decentralizirane borze (DEX).

Obiščite predprodajo Mega Dice