V bazenu utonili 8-letna deklica, njena mama in njen dedek

V bazenu na njihovem domu v New Jerseyju so v ponedeljek našli trupli osemletnice, njene mame in dedka. Umrli naj bi zaradi utopitve.

Svet24
Avtor: Svet24 / R.T.
sreda, 24. 6. 2020, 16:41


bazen, utopitev
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Po navedbah forenzičnega patologa, ki je opravil obdukcijo, je bila smrt vseh treh posledica nezgode in ne nasilnega dejanja. Zaradi utopitve so umrli 62-letni Bharat Patel, njegova 33-letna hčerka Nisha Patel in njena osemletna hčerka. Družina se je v nov dom preselila le 20 dni pred ponedeljkovo tragedijo.

»To je tragičen dan za celotno skupnost, še vedno poskušamo ugotoviti, kaj natančno se je zgodilo,« je pojasnil načelnik policijske postaje East Brunswick Frank LoSacco. CNN sicer poroča, da naj bi v ponedeljek popoldne policijo poklical eden od sosedov, ki je z druge strani slišal kričanje. Ko so tja prispeli policisti, so v bazenu naleteli na trojico, ki ni kazala znakov življenja. Kot so pozneje pojasnili policisti, so bili kriki, ki jih je slišal sosed, klici na pomoč Nishe Patel. V hiši naj bi živela še ena oseba, a policija njenega sorodstvenega razmerja s pokojnimi zaenkrat ni razkrila.