Bogastvo za stare drese Luke Dončiča!

Izjemne predstave slovenske košarkarske reprezentance so razgrele strasti med rednimi in občasnimi ljubitelji košarke.

Svet24
Avtor: Svet24 / G.G.
torek, 27. 7. 2021, 10:59


dončič, dresi, ebay
Vroča roba, dresi Luke Dončića na eBayu.
eBay

Slovenska reprezentanca je zgodovinski uspeh dosegla že z zmago proti Litvi in uvrstitvijo na olimpijske igre v Tokiu. Ko so na krilih čarobnega Luke Dončića v ponedeljek zjutraj odpihnili sicer zelo močno reprezentanco Argentine, so se apetiti slovenskega gledalca povzpeli, zdaj se govori že o medalji. Istočasno so kot vroče žemljice pošli originalni dresi našega največjega zvezdnika. Dončićev dres s številko 77 je bil razprodan ekspresno, v nekaj urah. Po naših informacijah jih je bilo že pred kvalifikacijami v Litvi od proizvajalca naročenih »le« 150, kot kaže pa se zaloge v tem času niso obnovile, čeprav je bilo pričakovati porast povpraševanja.

Oboževalce »najboljšega košarkarja na svetu«, kot se je včeraj izrazil argentinski selektor Sergio Hernandez, seveda zanima, ali bodo njegovi dresi še na razpolago. V spletni trgovini Stadionshop so potrdili, da je bilo zanimanje za drese ogromno, tudi iz tujine. Ko smo vrtali o podrobnostih, so nas napotili na Košarkarsko zvezo Slovenije. Tudi njim smo zastavili vprašanja, na odgovore pa čakamo že en dan.

Medtem se lahko navijači zadovoljijo z Lukovo reprezentančno ogrevalno majico s številko 77. Za njo je treba odšteti 75 evrov. Drago? V pomanjkanju originalnih izdelkov se na spletu ponuja kopica cenovno dostopnih replik dresov, ponaredkov. Po drugi strani pa izklicne cene za domnevno originalni Lukov reprezentančni dres na eBayu segajo od 600 do 1200 dolarjev (od 508 do 1015 evrov). V dopoldanskih urah smo zaznali, da si drese potencialni kupci ogledujejo, vprašanje pa je, če se bo dejansko našel kupec.

Necenzurirano prenos
Luka je v vrhunski formi. Nič nenavadnega, da je zanimanje za njegov dres ogromno.
Profimedia