Prikaz nasprotnih dejstev: Kako je Aleš Hojs družini Pivec pomagal do stanovanja

Od stranke Naša dežela smo v zvezi s prispevkom "Kako je Aleš Hojs družini Pivec pomagal do stanovanja" prejeli zahtevo za objavo prikaza nasprotnih dejstev. Objavljamo ga v celoti, kot smo ga prejeli.

Avtor: Uredništvo
četrtek, 7. 4. 2022, 14:00


aleksandra pivec bobo1
Aleksandra Pivec
Bobo

Navedba v članku:

"Je to cena zavezništva s SDS? Ministrstvo za notranje zadeve je Aleksandri Pivec omogočilo, da živi v isti zgradbi kot njen nekdanji soprog."

Prikaz nasprotnih dejstev:

Predsednica stranke Naša dežela dr. Aleksandra Pivec je pri svojem delu na terenu in v centru odločanja razpeta med Ptujem, Ljubljano in drugimi slovenskimi deželami. Za potrebe izvedbe aktivnosti v Ljubljani živi v najetem stanovanju in zanj plačuje najemnino v skladu z najemno pogodbo. V stavbi začasno živi na podlagi najemne pogodbe. Vsako drugačno namigovanje je zlonamerno potvarjanje dejstev in so zlonamerne insinuacije katerih namen je škoditi ugledu stranke Naša dežela in dr. Aleksandri Pivec.

Navedba v članku:

"Vse bolj postaja jasno, da je Aleksandra Pivec že pred selitvijo vanj vedela, da bo v isti zgradbi živel tudi njen nekdanji soprog Tomaž Pivec."

Prikaz nasprotnih dejstev:

Predsednica stranke Naša dežela dr. Aleksandre Pivec začasno biva v najetem stanovanju na podlagi najemne pogodbe. Ostro zavračamo navedbe, da je že pred vselitvijo v stanovanje vedela, da bo v njem živel njen bivši mož.

Navedba v članku:

"Ves ta čas si je Aleksandra Pivec prizadevala, da bi se v Ljubljano preselil tudi njen nekdanji soprog. Pri tem je imela srečo. Tomaž Pivec je namreč uslužbenec policije, ki sodi pod okrilje ministrstva za notranje zadeve. Na njegovem čelu je Aleš Hojs, podpredsednik SDS, politične zaveznice Aleksandre Pivec."

Prikaz nasprotnih dejstev:

Predsednica stranke Naša dežela dr. Aleksandre Pivec nima nič s selitvijo njenega nekdanjega moža v Ljubljano.

Navedba v članku:

"Ves ta čas si je Aleksandra Pivec prizadevala, da bi se v Ljubljano preselil tudi njen nekdanji soprog. Pri tem je imela srečo. Tomaž Pivec je namreč uslužbenec policije, ki sodi pod okrilje ministrstva za notranje zadeve. Na njegovem čelu je Aleš Hojs, podpredsednik SDS, politične zaveznice Aleksandre Pivec."

Prikaz nasprotnih dejstev:

Predsednica stranke Naša dežela dr. Aleksandre Pivec nima nič s selitvijo njenega nekdanjega moža v Ljubljano.

Navedba v članku:

"Tomažu Pivcu je ministrstvo dodelilo enega od večjih stanovanj, ki ga je kupila država – po naših informacijah ravno zato, ker je v vlogi navedel, da bo v njem bival skupaj s sinovoma. A to dokazano ne drži, kar je z javnimi izjavami potrdila Aleksandra Pivec. Imena sinov pa so navedena tudi v njeni pogodbi za najem stanovanja."

Prikaz nasprotnih dejstev:

Predsednica stranke Naša dežela dr. Aleksandre Pivec ima po ločitvi z bivšim možem deljeno skrbništvo za otroka, ki živita z obema staršema.

Navedba v članku:

"Brez odgovora je tudi vprašanje, zakaj se Aleksandra Pivec po skoraj letu dni, odkar biva v novem stanovanju v Ljubljani, ni prijavila na novem naslovu. To bi morala po zakonu narediti v osmih dneh po preselitvi. Toda Pivčeva še vedno uradno stanuje na 130 kilometrov oddaljenem Ptuju."

Prikaz nasprotnih dejstev:

Predsednica stranke Naša dežela dr. Aleksandra Pivec je pri svojem delu na terenu in v centru odločanja razpeta med Ptujem, Ljubljano in drugimi slovenskimi deželami. Za potrebe izvedbe aktivnosti v Ljubljani živi v najetem stanovanju in zanj plačuje najemnino v skladu z najemno pogodbo.

S spoštovanjem,
Predsednica stranke Naša dežela 
Dr. Aleksandra Pivec