Pravi odgovor za težave v lesnoobdelovalni industriji

V podjetju Intercet so na voljo vrhunski stroji za obdelovanje lesa. Znani so po tem, da jih ne preslepi prav nobena napaka.

Avtor: Trženje
četrtek, 9. 2. 2023, 16:32


krožna žaga
krožna žaga
intercet.si

Podjetje Intercet (spletna stran) je na trgu prisotno že vse od leta 1989. Od tedaj je družinsko podjetje predano razvoju lesnoobdelovalne industrije, in sicer na področju Slovenije ter v regiji jugovzhodne Evrope.

Osredotočeni so na rešitve, kot so večja produktivnost, kakovost, fleksibilnost. Vse to namreč omogoča, da so podjetja lahko poslovno dovolj uspešna.

Njihovi kupci oziroma stranke poleg znanja ter izkušenj nujno potrebujejo tudi vrhunsko zasnovane stroje, najbolj sodobne tehnologije, inteligentne rešitve za optimizacijo, digitalizacijo pa tudi za sam nadzor proizvodnje. V njihovi ponudbi so na voljo lesnoobdelovalni stroji ter druge vrste strojev, na katerih so zapisana samo priznana imena proizvajalcev, kot so je na primer Weinig.

Stroji za obdelovanje lesa, ki jih ne preslepi prav nobena napaka

V podjetju Intercet so na voljo vrhunski stroji za obdelovanje lesa. Znani so po tem, da jih ne preslepi prav nobena napaka. To pa v resnici ni nič čudnega, saj so na vseh lesnoobdelovalnih strojih zapisana imena vrhunsko priznanih proizvajalcev. Med njimi je tudi Weinig.

V novi liniji strojev za krojenje lesa je kupcem omogočen maksimalni izkoristek lesa, optimalna kakovost rezanja ter prilagodljivost s skenerjem in večlistno žago. S pomočjo samodejne dvodimenzionalne optimizacije skener zmore zaznati prav vsako napako. Žaga ponuja avtomatsko nastavljive premične žagine liste za največjo mero prilagodljivosti, zato raznolikost materiala in izdelkov prav nikoli ne predstavljajo težav.

Stroji za skobljanje za profesionalno rabo

V liniji strojev so vam v podjetju Intercet na voljo tudi vrhunski skobeljni stroji, ki so namenjeni profesionalcem. Zlasti opevani so stroji za skobljanje, na katerih je zapisan proizvajalec Weinig. Takšni stroji so namreč vedno vsaj en korak pred konkurenco. Oglejte si enega izmed strojev, Weinig Cube Plus.

Tudi sicer je Weinig eden od vodilnih proizvajalcev na področju proizvodnje strojev za skobljanje. Na trgu je prisoten že več kot stoletje. Njihovi lesnoobdelovalni stroji pa so pravzaprav odlično poznani po celem svetu. Na voljo so na primer poravnalka, debelinka, noži, štiristranski skobeljniki, rezervni deli.

Štiristranski skobeljni stroj

Odlična izbira je na primer štiristranski skobeljni stroj Weinig Cube Plus. Ta omogoča zelo hitro in preprosto ravno skobljanje – vse do dimenzije 260 x 160 milimetrov. Na pametni ekran preprosto vpišete samo mero obdelovanca, ki jo želite na koncu, nato sledi skobljanje.

Vretena pri omenjenem stroju se premikajo motorno. Laserji pa vam, preden gre sam obdelovanec v stroj, zelo natančno prikažejo, kaj točno boste dobili na izhodu. Podstavek stroja je izdelan iz prav posebnega materiala, ki uporabnikom omogoča neverjetno stabilnost. V podjetju Intercet menijo, da so skobeljni stroji Cube Plus lahko izvrstna zamenjava za poravnalko in debelinko, saj se delo lahko opravi tudi do kar 15-krat hitreje pa tudi bolj varno.

Podjetje Intercet
Podjetje Intercet
intercet.si