Lepa voditeljica se je razšla s partnerjem in že našla novo sorodno dušo

Televizijska voditeljica Jasmina Kandorfer je življenje posvetila zdravemu življenjskemu slogu in osebni rasti. Povedala nam je, kaj je v več kot 4200 posnetih oddajah Klepet ob kavi spoznala o zdravju, ali pije kavo, kako skrbi za zdravje svoje hčere Gaje. Sicer pa se je lepa voditeljica razšla s partnerjem Žigo in že našla novo srečo v ljubezni.

Svet24
Avtor: Svet24 / Eva Jandl
ponedeljek, 6. 6. 2022, 17:03


jasmina-kandorfer
Poleg spanja in gibanja na prostem je po njenem najpomembnejša še zdrava prehrana.
Planet TV
Izvedeli smo še, da se je Jasmina razšla z Žigo, očetom hčere Gaje, ki je pred kratkim dopolnila dve leti, in tudi že našla novo ljubezen. Z Žigo sta bila skupaj sedem let in ostajata v starševskem odnosu, se je pa Jasmina na novo zaljubila še v času, ko je bila noseča, v Marka, ki je prišel na razgovor za delo, in po Jasmininih besedah so iskrice ljubezni kar frčale po zraku. Zato je razmerje z Žigo zaključila in se posvetila novi sreči v ljubezni. Marko nima svojih otrok, je nekaj let starejši od Jasmine in zdaj že nekaj časa skupaj živijo, Jasmina in Marko pa tudi skupaj delata.

Kdaj ste se srečali z ezoteriko, duhovnostjo in kako vas je to pripeljalo do lastne oddaje?

Zgodba je dolga, ampak govori o tem, da je vse na ključ. Naključja pač ne obstajajo. To pa še ne pomeni, da je zgodba rožnata. Morala sem se naučiti skakati. Zelo visoko, kajti ovire, ki so mi in še vedno prihajajo na pot, so visoke. Ampak ekipa je povezana in volja je, srce je na pravem mestu, zato gremo naprej. Sama pa sem se z duhovnostjo začela ukvarjati že v svojem otroštvu, saj so se mi dogajale nerazložljive stvari, vpogledi.

Kako skrbite za svoje zdravje? Kaj je po vašem najpomembnejše, da ostanemo zdravi?

Spanje, vsekakor spanje. S kurami iti spat in s kurami vstati. Pa čas v naravi. Dve stvari, ki sta stvar odločitve, in imamo polno moč nad tem. Ni poanta v dragih dopolnilih, poanta je v navadah. In tukaj moramo začeti!

Kako začnete svoj dan, s kavo ali imate kakšen drug jutranji ritual?

Kave ne pijem. Vem, ironija. Začnem pa dan s tremi decilitri čiste vode ter nato spijem še dva decilitra drugih napitkov, na primer ionskih mineralov, probiotičnih zadev ter podobno. Temu sledijo telovadba, meditacija in nato zajtrk. Živim v skladu z meridiansko uro, saj so tako urejeni tudi hormoni. To mi tudi omogoča, da lahko kakovostno postorim vse, kar je pomembno tisti dan, in da sem zares produktivna.

Prepotovali ste že velik del sveta. Ste potovali tudi zadnji dve leti ali ste med epidemijo ostali doma? Imate kakšno potovanje v načrtu oz. kam si še želite odpotovati?

Potovanja so bila intenziven del mojega življenja, res je. Enkrat sem šla celo na pot okrog sveta, začela pa sem z leve strani, z Japonske (smeh). V času nosečnosti nisem potovala, ker je sevanje na letalu in ni priporočljivo, prvo Gajino leto tudi ne, že zaradi epidemije ... Potem pa se je malo bolj odprlo. Sicer pa so moja potovanja vedno tudi poslovno povezana. Ne samo da tam dobim navdih, srečujem zanimive ljudi, temveč tudi iščem surovine, rastline, največkrat adaptogene, ki rastejo v ekstremnih razmerah in tako razvijejo izjemne sposobnosti za zdravje, če so pobrane v pravem trenutku, če upoštevajo ustrezne temperature pri sušenju in podobno. In grem rada kar tja, da vidim iz prve roke, kaj se dogaja.

Jasmina Kandorfer je velika ljubiteljica potapljanja, pred kratkim se je potapljala v Tanzaniji.
Jasmina Kandorfer je velika ljubiteljica potapljanja, pred kratkim se je potapljala v Tanzaniji.
osebni arhiv

Ste tudi mamica deklice Gaje. Kako skrbite za zdravje otroka, ji nudite kakšne dodatke ...?

Za njeno zdravje sem naredila največ, ko sem zase lepo skrbela v nosečnosti, pripravila telo že prej, rodila naravno vaginalno v domačem okolju ter jo dojila. To je začetek zdravja otroka, vse, kar počnemo pozneje, je kaplja v morje proti temu, kar lahko za zdravje otroka naredimo pred spočetjem, med nosečnostjo in ob porodu, pa seveda prvo leto.

Jasmina Kandorfer kar žari, saj je na novo zaljubljena!
Jasmina Kandorfer kar žari, saj je na novo zaljubljena!
Revija Zvezde