Trenutni čas rib nam prinaša iztočnice za rast in napredek

Lepe besede so ključ do ravnovesja in prinesejo paleto spoznanj in modrosti. Resnica je, da je človek vse svoje življenje ujet v prostoru in času, to je pravzaprav priložnost za napredovanje.

Svet24
Avtor: Svet24 / Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
nedelja, 26. 2. 2023, 15:00


ribi
Ključ zavesti je skrit v veri in samospoznanju.
Profimedia

Obdobje rib samo po sebi v arhetipu priznava svet duhovnih in ezoteričnih znanj, ki so vedno znova dobra iztočnica za rast in napredek, da vsak dobi moč. Kajti ključ zavesti je skrit v veri in samospoznanju. Življenje je darilo, kajti skozi odnose vsak napreduje in se uči. Srečen ni tisti, ki ima gore zlata, ampak tisti, ki ima v sebi mir, ravnovesje in plemenitost.
Če nekdo naredi dobro delo zaradi sebe, je to sebičnost, če pa to stori v brezpogojni ljubezni, kmalu sledi nagrada. Preveč je le razpravljanja o tem in premalo sočutja. Po drugi strani pa mora vsak zase določiti osebne meje, ki se jih drži in so mu v osebno pomoč.

Oven
Ljubezen: Pogovori vam bodo v pomoč in oporo. Zadeve se bodo obrnile v pričakovano smer, predelali boste tudi nekaj omejitev in spoznali prave vrednote za napredovanje. Srčni izvoljenec vam bo pomagal, da bosta skupaj naredila korak naprej.
Denar: Kolo usode se bo v sredo zavrtelo v vašo korist in tako vas bosta spremljala sreča in zadovoljstvo. Pomembno bo, da se boste znali pogovoriti, najti neko ravnovesje in dodatno motivacijo. Na delovnem mestu bo modro prevzeti vlogo opazovalca, tako boste spoznali nekaj novosti.
Zdravje: Poglobili se boste v paleto novih znanj in raziskovali tisto, kar vam prinaša moč in zaupanje. Merkur vam bo pomagal, da boste našli smisel v pogovoru in izmenjavi mnenj. Dovolite si stopiti korak naprej, se sprostiti ob dobri knjigi in prijetni glasbi.

Bik
Ljubezen: Merkur vam bo pomagal do osebne sprostitve in tako bodo vaše besede usmerjene ciljno in preudarno. Komunikacija bo sol in aroma življenja in vam bo pomagala najti smisel. Po zvezdnih namigih bo srčni izvoljenec tisti, ki vas bo presenetil, in sledila bo romantična večerja.
Denar: Povezovanje na delovnem mestu vam bo šlo zelo dobro od rok, tako se bodo zadeve obrnile v pričakovano smer in sledila bo tudi pohvala. Resnica je, da bo v tem obdobju več novosti in preobratov, ki prinesejo tudi nova znanja. Ugodna dneva za denar bosta sreda in četrtek.
Zdravje: Poglobili se boste vase in globoko v sebi našli navdih in motivacijo. Modro bo, da boste predelali nekaj, povezano s preteklostjo, tako se bodo stvari razpletle po pričakovanjih. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Dvojčka
Ljubezen: Sledili boste svojemu srcu in tako pridobili pomoč in spodbudo. Odgovornost vam bo prišla prav, našli boste tudi notranjo moč in podpora bo okrepila neki odnos. Seveda boste morali v sebi najti tudi ravnovesje. Odlično se boste počutili doma. Okrepila se vam bo intuicija.
Denar: Učinkoviti boste, pričakujte dobre iztočnice za osebni napredek. Spodbudno bo, da boste našli podporo pri sodelavcih in se bodo zadeve dobro odvijale. Glede denarja je konec tedna viden napredek.
Zdravje: Čas bo namenjen predelavi vzorcev in iskanju osebne motivacije; pozitivne misli vas bodo polepšale. Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu, v sebi skrivajo navdih. Svetlo zelena barva vam lahko prinese ravnovesje in ugodnosti.

Rak
Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam bo v pomoč in spodbudo. Srčni izvoljenec vam bo posredoval nekaj dobrih iztočnic in rešitev. Napredek prihaja skozi pogovor in izmenjavo mnenj. Prijetne besede bodo ključ do srca.
Denar: Poiskali boste neko rešitev ter ob tem našli notranji mir in ravnovesje. Narediti boste morali korak naprej in se osvoboditi, kajti skozi to najdete neko rešitev. Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja, seveda pa morate vedeti, da ne bo vse po vaše. Podporo vam bo nudila vijoličasta barva.
Zdravje: V tišini srca boste pridobili odgovore, kaj morate še spremeniti in nadgraditi. Po zvezdnih namigih se boste morali odločiti, kam vlagati energijo in kaj spremeniti. Spodbudno bo že to, da ste v sebi našli moč in sledite intuiciji, pa tudi drugi ljudje vam prinašajo motivacijo.

Lev
Ljubezen: Daleč v ospredju bodo čustva, ki bodo na svoj način ognjevita, toda ravnovesje in skladnost bo prinesel pogovor. Začutili boste podporo srčnega izvoljenca in skozi to boste našli dodatno pomoč. Čas vam prinaša tudi notranjo moč.
Denar: Rdeča barva vam bo podarila nekaj odločnosti in kos boste vsem nalogam in obveznostim. Poglobili boste odnose in naredili korake, na katere boste upravičeno ponosni. Na delovnem mestu boste ognjevito zagovarjali svoje mnenje, toda štela bo diplomacija.
Zdravje: Pogovori prinašajo ravnovesje in so pot do popolnosti. Svoje misli boste morali usmeriti v nekaj kreativnega, le tako se boste dobro počutili. Več časa boste namenili tudi duhovnim znanjem in nagrajeni boste, če boste sledili svojemu srcu.

Devica
Ljubezen: Partnerski odnos bo povod za samorefleksijo, kar bo poučno. Zdi se, da ta teden ne bo vse po vaše in vse vam tudi ne bo všeč. Spodbudno bo, da boste morali predelati nekaj iz preteklosti in sprejeti določene situacije.
Denar: Venera vam ponuja pomoč, tako boste zadeve uredili harmonično. Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist, tako na delovnem mestu kot v denarnih zadevah. Res pa je, da morate poglobiti odnos do sebe in si kljub obveznostim vzeti čas zase.
Zdravje: Telesu morate priskrbeti dodatne vitamine in se sprostiti v dobri družbi, morda ob prijetni glasbi. Kos boste vsem nalogam in obveznostim. Stvari, ki jih ne morete povedati na glas, si zapisujte, tako vam bo mnogo lažje. Sledite glasu srca.



Tehtnica
Ljubezen: Pridobili boste informacije, na katere boste upravičeno ponosni, in tako najdete pri srčnem izvoljencu podporo. Ključ do uspeha bosta pogovor in izmenjava mnenj. Koristne učinke bo imela glasba, pa tudi romantični večeri in sprehodi.
Denar: Pri denarnih zadevah boste imeli srečno roko in podporo zvezdnih energij. Po drugi strani si je dobro postaviti meje in določiti pravila igre ter jim dosledno slediti. Na delovnem mestu bo veliko novosti, toda pridobili boste dovolj energije, da ji usvojite.
Zdravje: Pozitivne misli prinašajo ravnovesje. Pomembno bo, da v sebi najdete hvaležnost, tako se bodo zadeve odvijale v pravo smer. Kljub vsem obveznostim boste morali najti čas zase, za veselje in osebno sprostitev.

Škorpijon
Ljubezen: Magnetična energija v ljubezni prinaša tudi harmonijo. V tem pogledu se vam bo verjetno izpolnila srčna želja. Po zvezdnih vibracijah bo razbrati kar nekaj zabavnih in poučnih informacij.
Denar: Poglobili se boste v paleto informacij in iz vsega izluščili nekaj uporabnih idej. Kreativna energija vas bo pripeljala do novih spoznanj, čas bo sicer namenjen varčevanju. Na delovnem mestu boste morali najti pravo ravnovesje in se nekoliko sprostiti.
Zdravje: Štele bodo pozitivne misli; prinašajo resnost, doslednost in odločnost. V pomoč vam bo tudi intuicija; tako boste začutili, kam je modro vlagati energijo in kaj lahko nekoliko počaka. Sprostili se boste ob reki ali jezeru.

Strelec
Ljubezen: Ognjevitost vam bo v ljubezni prišla prav in odločno boste zagovarjali svoje mnenje. Dogodki se bodo odvijali v pričakovano smer, a popolnost prinaša le prilaganje. V sredo in četrtek lahko dosežete ravnovesje in sprejemanje.
Denar: Izvedeli boste prijetne novice in Jupiter vam bo podaril dobre iztočnice. Ker boste čutili zaupanje, se boste lahko spoprijeli z vsemi obveznostmi. Glede denarja morate določiti bolj jasne meje in pravila igre ter jih upoštevati – seveda do zdrave mere strogosti.
Zdravje: Spoznali boste svojo notranjo moč; naredili ste pomemben korak naprej. Venera vam bo podarila plodnost in ustvarjalnost, tako bodo vaše ideje nekaj zanimivega in poučnega. Vse bo v znamenju učenja in imeli boste tudi spodbudo.

Kozorog
Ljubezen: Teden, v katerem boste znali najti ravnovesje in skladnost. Predelali boste določene stvari, ki so vezane na preteklost, in pri vsem našli navdih za pozitivne preobrate. S svojimi idejami boste očarali srčnega izvoljenca in tako se bo našla podpora, notranja moč in romantika.
Denar: Poglobili se boste v nekaj tistih dejavnosti, s katerimi ste odlašali, in skozi to najdete tudi rešitve. Na delovnem mestu boste prejeli pohvalo in na to boste upravičeno ponosni. Res pa je, da dogodkov ne boste mogli prehitevati, temveč bo treba sprejeti, kar vam ponuja življenje.
Zdravje: Odkriti boste morali svojo moč in to boste našli v naravi. Koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov, tako boste znali narediti korak naprej. Iz preteklosti boste znali izluščiti tisto, kar vas bremeni, in se pogumno soočiti s stvarmi, ki jih morate spremeniti pri sebi.

Vodnar
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti drugačne okoliščine in tako se boste lahko pogovorili, našli tudi določeno ravnovesje. V osebno pomoč vam bodo pogovori; tako boste sklenili zavezo, da nekaj spremenite in dosežete popolnost.
Denar: Kocke usode prinašajo dobro kombinacijo. Na delovnem mestu se bo zanetila tudi iskrica sprememb in to boste odprto sprejeli. S svojim znanjem boste zelo radi pomagali tistim, ki to potrebujejo in jim privoščite.
Zdravje: Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri. V tem boste začutili potrebo po ravnovesju in določiti boste morali, kaj spada v ospredje. Svetlo modra barva vam prinaša dobre iztočnice za osebno rast in notranji mir.

Ribi
Ljubezen: Merkur vam bo pomagal izbrati prave besede in v tem pogledu boste blesteli ter pridobili točno tisto, kar se obrestuje tudi pri srčnem izvoljencu. Kljub temu vam bo nastavil ogledalo, in če to predelate, bosta šla osvobojena naprej. Predelali boste tudi nekaj, kar vas že dlje bremeni.
Denar: Pogovori vam bodo v pomoč in oporo. Rdeča nit bodo sodelovanja in blesteli boste tako v komunikaciji kot pri vseh intelektualnih dejavnostih. Tako rekoč, dobili boste krila in osvobojeni napredovali po svoji poti. Vaši barvi sta rožnata ali zelena.
Zdravje: Ta teden vas bo spremljala sreča in skozi to najdete navdih in motivacijo. Prijetne besede prinašajo ugodne rešitve in iztočnice za rast in osebni razvoj. Poglobili se boste v paleto kreativnih idej, blesteli boste v svetu plesa, umetnosti ali barv. ***Isto kot vsak teden***