To so ji storili, ker se je veselila kraljičine smrti

Lastnica gostilnice v škotskem mestecu Muir of Ord je ob vesti o smrti kraljice Elizabete II. s šampanjcem v roki kričala »Kuščarka Liz je mrtva« (Lizard Liz is dead). Na tabli je imela napisano tudi »Londonski most je padel«.

Svet24
Avtor: Svet24 / R.T.
nedelja, 11. 9. 2022, 14:41


jacki-pickett
Ali se je le šalila ali pa je mislila resno. Posledice so otipljice.
Facebook

Jaki Pickett je posnetek veseljačenja objavila na Facebooku, kar je povzročilo ogorčenje med prebivalci mesteca. V petek zvečer so njeno gostilnico z ribami in krompirčkom obmetavali z jajci, razbili so okna in s paradižnikovo mezgo onečedili klop pred vhodom. Pred lokalom se je zbrala tudi skupina najbolj jeznih pristašev britanske monarhije, zato so morali Jaki Pickett, ki ni računala na tako goreče rojaliste na Škotskem, odpeljati domov s policijskim vozilom.

Da je kraljica pripadnica Nezemljanov, kuščarjev, ki so prevzeli človeško podobo, je ena od bolj trčenih teorij zarote, ki si jo je izmislil kontroverzni britanski pisatelj in predavatelj David Icke. Kuščarji so si za cilj postavili zavladati svetu, kar jim kar dobro uspeva, saj so se zavlekli v vse ključne institucije in elitne sloje družbe, pravi ta zgodbica. Energijo črpajo iz človeškega strahu, krivde in agresije, sodelujejo pri satanističnih obredih, pedofiliji, ugrabitvah otrok, umorih in se predajajo prepovedanim drogam − to pač od njih narekuje zlobna kuščarska narava. In med temi podleži naj bi bila tudi kraljica Elizabeta II.

Razbito steklo na pročelju lokala.
Razbito steklo na pročelju lokala.
Facebook