Špela Močnik nam je razkrila, kdaj in kako se bo poročila!

Simpatična voditeljica jutranjega programa Špela Močnik se je zaročila že pred dvema letoma, a ji je poročne načrte prekrižala korona. Zdaj je končno nastopil trenutek za poroko, nam je razkrila.

Svet24
Avtor: Svet24 / Eva Jandl
četrtek, 2. 6. 2022, 19:33


Špela Močnik
Po dveh letih zaroke bo Špela Močnik končno dahnila usodni da.
Osebni arhiv

Pred dvema letoma je David Urankar svojo sovoditeljico Špelo Močnik v jutranjem programu izzval, da je priznala, da se je zaročila na svoj rojstni dan in da pravljično poroko načrtuje za prihodnje leto. To se ji žal ni uresničilo, saj je bil zaradi koronaukrepov še lansko poletje ta dogodek neizvedljiv, a zdaj, ko so odpravljeni še zadnji ukrepi, se je odločila za poroko. S televizijsko ekipo se je namreč odpravila v enega od poročnih salonov in si izbrala poročno obleko! Čeprav Špela skrbno varuje svoje zasebno življenje od dela na televiziji, se je na naš klic oglasila in nam ekskluzivno razkrila: »Poroko načrtujem v kratkem, v roku treh tednov, junija.« A poroka ne bo velika. »To bo bolj majhna poroka, le ožja družina in prijatelji. Ne bo 'grande', ne bo takšna velika poroka, kot jo imajo po navadi, ampak majhna in intimna,« je veselo dejala.

Dekliščina v Zagrebu

»Imela sem dekliščino, že pred nekaj časa v Zagrebu,« je povedala o zabavi s svojimi prijateljicami. Špela bo zakonsko srečo poskusila drugič, ločila se je sicer že pred leti, nato pa je našla srečo z novim partnerjem, s katerim ima veliko razširjeno družino. Danes izredno priljubljena televizijska voditeljica je svojo priljubljenost dosegla kot radijska voditeljica, pred leti je vodila šov Kmetija, zdaj pa je že osem let del jutranje oddaje na TV Slovenija.

Ker bo Špela zelo kmalu dahnila usodni da, se je po obleko odpravila z ekipo jutranjega programa, ki ji je pomagala pri izbiri poročne obleke. Pomerila je več oblek in se na koncu odločila za to na fotografiji.

Izbrala je dolgo belo poročno obleko, poroka bo junija.
Izbrala je dolgo belo poročno obleko, poroka bo junija.
Osebni arhiv