Harry o ženinih prizorih seksa v seriji: »Potrebujem terapijo z elektrošoki, da jih spravim iz glave«

Princ Harry je razkril, da je gledal žgečkljive televizijske prizore Meghan Markle, ko sta začela razmerje. Zanimalo ga je in našel jih je na internetu. V svojih prihajajočih spominih je zapisal, da je to bila napaka.

Svet24
Avtor: Svet24 / E. J.
petek, 6. 1. 2023, 10:12


meghan
Scena spolnega odnosa med Meghan in njenim sodelavcem v seriji Suits je zelo nazorna.
You Tube/zajem zaslona

Nova knjiga 38-letnega princa Harryja, ki bo izšla 10. januarja, bo razkrila doslej neznane podrobnosti o kraljevi družini. Potem ko je postalo znano, da bo knjiga z naslovom 'Spare' oziroma ’Rezerva’ govorila o izdaji, smrti princese Diane, fizičnem napadu princa Williama in kontroverznem kostumu, v katerega naj bi ga prepričali, naj obleče, so pricurljale nove podrobnosti, o katerih bo govora v knjigi. Harry se je namreč ukvarjal tudi s prizori seksa Meghan Markle v seriji 'Suits'.

Takšnih scen je seveda veliko, saj je Meghan v seriji 'Suits' igrala 7 sezon.
Takšnih scen je seveda veliko, saj je Meghan v seriji 'Suits' igrala 7 sezon.
You Tube/zajem zaslona
Princ je priznal, da je bilo gledanje ženinih prizorov spolnosti s soigralcem v oddaji 'napaka'. Razkril je, da jih je pogledal, ko sta začela razmerje, piše Page Six. »Potrebujem terapijo z elektrošoki, da izbijem te prizore iz glave,« je zapisal vojvoda sussekški v svojih prihajajočih spominih. Razkril je, da so ga zanimali prizori, v katerih je igrala Marklova in da jih je našel na internetu. »Ne bi smel gledati teh prizorov,« je dodal.

Par se je kasneje poročil, zdaj imata dva otroka. 

Princ priznava, da na podobe Meghan s soigralcem ne more pozabiti; vseeno sta danes poročena in starša dveh otrok.
Princ priznava, da na podobe Meghan s soigralcem ne more pozabiti; vseeno sta danes poročena in starša dveh otrok.
profimedia
Znanih že precej podrobnosti

Harry je v intervjujih razkril že precej podrobnosti iz prihajajoče knjige. V zadnjih nekaj dneh je posnel enega s Tomom Bradbyjem, nekdanjim kraljevim dopisnikom, ki trenutno dela za ITV, in drugega z Andersonom Cooperjem v oddaji CBS News 60 Minutes.

Princ Harry promovira svojo novo knjigo po televizijah in izdaja posamezne podrobnosti  iz svojih spominov, ki jih je naslovil Rezerva. Na fotografiji je prinčev intervju na televiziji ITV.
Princ Harry promovira svojo novo knjigo po televizijah in izdaja posamezne podrobnosti iz svojih spominov, ki jih je naslovil Rezerva. Na fotografiji je prinčev intervju na televiziji ITV.
profimedia
Doslej je iz spominov znano, da je med princem Harryjem in Williamom prišlo do fizičnega spopada. Razlog za to je bila, kot trdi Harry, njegova žena. Konflikt naj bi se zgodil leta 2019 na njegovem domu v Londonu, ko je William Marklovo označil za "težavno" in "predrzno". Harry je nato Williamu rekel, da ponavlja medijske zgodbe, kar je njegovega brata razjezilo. Nato se je konflikt stopnjeval, William pa je Harryja prijel za ovratnik, mu strgal ogrlico in ga vrgel na tla.