Justin Bieber prestavil nastope zaradi delne paralize

28-letni Justin Bieber je v začetku tedna moral prestaviti nekaj napovedanih nastopov v okviru aktualne turneje, sedaj pa je na Instagramu razkril, da ima omrtvičeno polovico obraza. Razlog je znan zaplet zaradi vrste herpesa zoster, ki lahko začasno prizadane obrazni živec, Bieber pa je svoje stanje tudi nadrobno opisal v dvoinpol minutnem videu.

Svet24
Avtor: Svet24 / R.T.
sobota, 11. 6. 2022, 08:00


profimedia-0696943815
Še pred tednom dni se je priljubljeni glasbenik takole sprehajal po New Yorku, kjer je potekal eden njegovih zadnjih nastopov.
Profimedia

»Kot lahko vidite, to oko ne mežika. Na tej strani obraza se ne morem nasmehniti. Ta nosnica se ne premika. Cela polovica obraza je popolnoma paralizirana«, je razloge za odpovedane oziroma preložene nastope na Instagramu pojasnil kanadski zvezdnik.

Zato je svojim sledilcem razložil, da nastopov trenutno fizično ni »zmožen izvesti. Zadeva je precej resna, kot lahko vidite«, je še dramatično poudaril in nadaljeval, da mu s tem »telo sporoča, da se moram umiriti. Upam, da razumete. Svoj čas bom izkoristil za počitek in sprostitev, dokler se ne bom vrnil na sto odstotkov in se lahko ponovno lotil tega, za kar sem bil rojen«, je še potolažil svoje oboževalce in oboževalke.

Kot ugotavljajo nekateri britanski tabloidi, se je Bieber verjetno čutil prisiljen k nazorni predstavitvi svojega stanja po tem, ko so se zaradi prestavljenih nastopov začele pojavljati različne govorice, med drugim tudi take, ki so zvezdnikovo odsotnost povezovale z novim koronavirusom. Variety pa je ob koncertu v New Yorku, ki se je odvil komaj prejšnji teden, še poročal o vsaj solidnem stanju in nastopu mladega zvezdnika.