Horoskop za torek, 21. junija

Kakšen dan vas čaka? Tako ga piše nebo

Svet24
Avtor: Svet24 / Danaja
torek, 21. 6. 2022, 05:32


horoskop_astro_napoved
Kaj napovedujejo zvezde?
Profimedia

OVEN

Že zjutraj boste pod pritiskom, saj bo luna v vaše, znamenju tvorila krajec. V vas se bo mešala želja po tem, da bi ustregli tistim, ki jih imate najrajši in negotovost zaradi statusa.

BIK

Precej napetosti bo prinesel današnji dan in težko se boste sprostili. Projekt, v katerega ste v preteklosti vložili ogromno truda in znanja, se počasi bliža koncu, vendar niste zadovoljni.

DVOJČKA

Že v dopoldanskem času boste začutili neko napetost v komunikaciji med vami in vašimi nadrejenimi. Preprosto boste imeli občutek, da določeni premiki ne tečejo v pravo smer..

RAK

Sonce bo vstopilo v vaše znamenje. Ves dan boste obremenjeni z obveznostmi, ki jih morate opraviti. Občutek boste imeli, da sodelavci iščejo samo pozornost in vam jemljejo energijo.

LEV

V dopoldanskem času se bo v službi ustvarjala napetost, saj bo luna tvorila zadnji krajec. Občutili boste malo drugačen pomen določenih ukrepov in sprejeli določena tveganja.

DEVICA

Malo slabše volje boste danes, saj bo luna tvorila zadnji krajec in vam bo primanjkovalo energije. Začutili boste potrebo, da razčistite določene stvari in se pogovorite.

TEHTNICA

Današnja Luna v vam nasprotnem znamenju Ovna bo ustvarjala precej napetosti predvsem v odnosu s partnerjem, tako čustvenim kot poslovnim. Napetost bo naraščala do večera.

ŠKORPIJON

Danes boste čutili veliko napetosti, saj se bo zjutraj dovršil lunin zadnji krajec v znamenju ovna. Dobro se zavedate, da morate v službi zaključiti določene zadeve do roka.

STRELEC

Zgodaj dopoldan bo na vas vplival napet položaj med luno in soncem, tako da bodite previdni, ko boste nekomu želeli dopovedati, da se ne more igrati z vašimi čustvi.

KOZOROG

Danes opravite najnujnejše, izogibajte se domačim sporom, najbolje bo da svojo energijo usmerite v rutinska dela, ali v službi ali pa doma. Tudi partner/ica vam ne bo v pomoč.

VODNAR

Luna v znamenju ognjenega ovna bo danes vplivala na vaše počutje v službi, med sodelavci, saj boste imeli občutek, da vas vaši sodelavci precej odrivajo pri nekem projektu-

RIBI

Danes je ugoden čas zato, da najdete neke nove načine glede možnosti zaslužka, saj bo današnji zadnji krajec v vaši finančni hiši pokazal na določeno nemoč, glede urejanja financ-